Weather Icon
Γενικά θέματα 8 Ιουλίου 2009

Βέτο ”εδώ και τώρα” να θέσει η Ελλάδα στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ζητά ο Παπαθεμελής

Βέτο ”εδώ και τώρα” να θέσει η Ελλάδα στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ζητά ο Παπαθεμελής


Να θέσει «εδώ και τώρα» η Ελλάδα «βέτο» στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ζήτησε ο επικεφαλής του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» και πρόεδρος της «ΔΗΜOΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» κ Στέλιος Παπαθεμελής με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Επικρατείας, Εγκεμέν Μπαγίς. Και τούτο, ενόσω η Τουρκία εξακολουθεί να είναι δύναμη κατοχής και εποικισμού της Κύπρου.

«Ο Εγκεμέν Μπαγίς με μια παραληρηματική έξαρση περί «δικαιοσύνης», «συνείδησης» , «ευθυδικίας» και άλλων δαιμονίων, επιχειρεί να εξοστρακίσει την καυτή πατάτα της εφαρμογής από την Τουρκία του πρωτοκόλλου της Άγκυρας, για την Κύπρο,
ονομάζοντας τις δηλώσεις Μπακογιάννη ‘προϊόντα εσωτερικής κατανάλωσης’», δήλωσε ο κ. Παπαθεμελής.

Τόνισε, πως υπάρχει μιά μοναδική απάντηση ικανή να αποστομώσει τον Μπαγίς. «Να θέσει εδώ και τώρα η Ελλάδα veto στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας», πρόσθεσε, και τούτο, «όσο αυτή εξακολουθεί να είναι δύναμη κατοχής και εποικισμού στην Κύπρο, να παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και να διατηρεί casus belli εναντίον μας».
romiossini.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube