Weather Icon

Γιάννος Χαραλαμπίδης: Πανεθνική για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής | Monitor (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννος Χαραλαμπίδης: Πανεθνική για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής | Monitor (ΒΙΝΤΕΟ)

Monitor: Γιάννος Χαραλαμπίδης: Δημιουργία Πανεθνικής για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής

Την ανάγκη για τη δημιουργία μίας Πανεθνικής, μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, για την αποτροπή της τουρκικής απειλής εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή Monitor ο Γιάννος Χαραλαμπίδης.

Ο διδάκτωρ διεθνών σχέσεων, αναλυτής της τηλεόρασης Σίγμα και αρθρογράφος της εφημερίδας «Σημερινή», έδωσε μεγάλη βαρύτητα για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Υποστήριξε, ότι αν ο Ερντογάν δεν πάρει τα ανταλλάγματα που θα ζητήσει, εξαιτίας της πίεσης που δέχεται στο εσωτερικό της Τουρκίας ενόψει των εκλογών του 2023, τότε θα κορυφώσει την ένταση, κάτι που καθιστά ορατό όσο ποτέ τον κίνδυνο ενός πολέμου και στάθηκε στο ρόλο του Έλληνα πρωθυπουργού ως ηγέτη όλου του ελληνισμού, ιδιαίτερα της Κύπρου.

Ο διδάκτωρ Διεθνών Σχέσων, Γιάννος Χαραλαμπίδης, στην εκπομπή Monitor και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Κωνσταντινίδη, στις 23 Ιουνίου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube