Weather Icon
Εγκληματικότητα 8 Απριλίου 2021

Φονικό στην Κυπαρισσία: Καρέ – καρέ η στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Φονικό στην Κυπαρισσία: Καρέ – καρέ η στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το ionian channel, από κάμερες ασφαλείας, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του 72χρονου δράστη, ο οποίος μπαίνει με το όπλο του μέσα στο κατάστημα και ακούγεται ο ένας πυροβολισμός, που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο 39χρονο, πατέρα μικρού παιδιού.

Ακολουθεί φασαρία και αναστάτωση, ενώ ο ηλικιωμένος βγαίνει από το μαγαζί και αρχίζει να περιφέρεται έξω από το κατάστημα, περπατώντας σαστισμένος πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο.

Στις εικόνες καταγράφεται και η στιγμή που το θύμα μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο. Ο 39χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς υπέκυψε στο τραύμα που του επέφερε ο δράστης στην κοιλιακή χώρα.

Αμετανόητος ο 72χρονος: «Ήταν θέμα τιμής»

Ο 72χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Ο ηλικιωμένος μάλιστα παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι “ήταν θέμα τιμής” και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube