Weather Icon
Ρωσία , Συρία , Τουρκία , Τρομοκρατία 27 Φεβρουαρίου 2020

Ο Συριακος Αραβικός Στρατός ανταποκρίνεται σε επίθεση εναντίον της Σαρακίμπ και προκαλεί βαριές απώλειες στους τρομοκράτες

Ο Συριακος Αραβικός Στρατός ανταποκρίνεται σε επίθεση εναντίον της Σαρακίμπ και προκαλεί βαριές απώλειες στους τρομοκράτες

SANA    27/02/2020

Idleb-SANA / Οι μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού (ΣΑΣ) διεξάγουν βίαιες συγκρούσεις με τους τρομοκράτες του “Μετώπου Νόσρα” και τις τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζονται από το τουρκικό καθεστώς στον άξονα Saraqeb al-Gharbi στα νοτιοανατολικά προάστια της Ιντλίμπ.

Ο ανταποκριτής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων Sana ανέφερε ότι οι τρομοκρατικές ομάδες είχαν στείλει δεκάδες καμικάζι και παγιδευμένα αυτοκίνητα αυτοκτονίας στον δυτικό οδικό άξονα της Σαρακίμπ με την υποστήριξη πυροβολισμών από τις δυνάμεις του τουρκικού καθεστώτος.

Οι μονάδες του Στρατού απάντησαν με έντονα πυρά και κατέστρεψαν τεθωρακισμένα οχήματα, αφήνοντας δεκάδες νεκρούς και τραυματίες μεταξύ των τρομοκρατών.

Ο ανταποκριτής πρόσθεσε ότι οι στρατιωτικές μονάδες χτυπούν με πύραυλους  τις περιοχές όπου αναπτύσσονται οι τρομοκρατικές ομάδες, δυτικά της πόλης και προκαλούν μεγάλες απώλειες σε αυτές.

“Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που υποστηρίζονται από το τουρκικό καθεστώς συμβαίνουν σε μια προσπάθεια αντιστάθμισης των μεγάλων απωλειών που υπέστησαν τα τρομοκρατικά δίκτυα στον νότιο άξονα της Ιντλίμπ όπου οι μονάδες του ΣΑΣ απελευθέρωσαν δεκάδες χωριά και στρατηγικές πόλεις “, δήλωσε ο ανταποκριτής του Sana.

R.Bittar

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube