Weather Icon
Λιβύη , Τουρκία 22 Ιανουαρίου 2020

Οι δυνάμεις του Χαφτάρ κατέρριψαν τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένο αεροσκάφος στην Τρίπολη, ενώ κατασκόπευε τις θέσεις τους

Οι δυνάμεις του Χαφτάρ κατέρριψαν τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένο αεροσκάφος στην Τρίπολη, ενώ κατασκόπευε τις θέσεις τους

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις φιλικών προς τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον ιστότοπο libya.liveuamap, οι δυνάμεις που πρόσκεινται στον στρατάρχη Χαφτάρ, πριν λίγο κατέρριψαν τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένο αεροσκάφος (ΜΕΑ), τύπου Μπαϊρακτάρ TB2.

Η κατάρριψη έγινε στην περιοχή της πόλης της Τρίπολης.

Το καταρριφθέν ΜΕΑ, σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, το χειρίζονταν Τούρκοι αξιωματικοί και απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Μίτιγκα της Τρίπολης, το οποίο βομβαρδίστηκε πριν μερικές ώρες με έξι ρουκέτες τύπου GRAD και τέθηκε εκτός λειτουργίας μέχρι νεωτέρας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ΜΕΑ που κατέρριψαν κατασκόπευε και κατέγραφε τις θέσεις των δυνάμεων του Εθνικού Στρατού της Λιβύης στις συνοικίες της Τρίπολης.

 

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube