Weather Icon

Έχουν προκύψει ντοκουμέντα για βαλίτσες με εκατομμύρια από τη Βενεζουέλα στην Ευρώπη

Έχουν προκύψει ντοκουμέντα για βαλίτσες με εκατομμύρια από τη Βενεζουέλα στην Ευρώπη

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της χρηματοδότησης πολιτικών προσώπων σε χώρες της Ευρώπης από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, έχουν προκύψει μετά από μακρά έρευνα που διεξάγει η αντιπολίτευση στη χώρα. Όπως υποστηρίζει στη συνέντευξη που έδωσε στο liberal.gr ο δημοσιογράφος Ιάσων Πιπίνης, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου για την κρίση στη Βενεζουέλα, έχουν ανοίξει αρχεία και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις. 

Το βιβλίο του με τίτλο «Βενεζουέλα. Από τον Τσάβες στον Μαδούρο», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος και επικεντρώνεται στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πιπίνης, που έχει πραγματοποιήσει αρκετές δημοσιογραφικές αποστολές σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, είχε αποκαλύψει με ρεπορτάζ του τις στενές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς της Βενεζουέλας.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube