Weather Icon

Η Ελλάδα αποχωρεί από την άσκηση «Strike Back», στην Βουλγαρία

Η Ελλάδα αποχωρεί από την άσκηση «Strike Back», στην Βουλγαρία

Οι Αμερικανοί επιμένουν στο όνομα «Μακεδονία» – Ιδού οι πρώτες συνέπειες από την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών – Άγονες οι ενστάσεις μας – Το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, θα χρησιμοποιηθεί;

Μετά τις χαρές και τα πανηγύρια των κ. Α. Τσίπρα και Ν. Κοτζιά, τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά, θα φαίνονται τα αποτελέσματα, της επαίσχυντης και εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, Συμφωνίας των Πρεσπών.
Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.
Διαβάστε τι γράφει η «Εστία».
Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμύνης ευρέθη αμέσως αντιμέτωπο με την επιμονή του αμερικανικού παράγοντος να «κλείσει» το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπιών.
Για πρώτη φορά, χωρίς να τηρούνται καν τα προσχήματα, το Επιτελείο των Αμερικανικών Δυνάμεων Ευρώπης, που σχεδιάζει συμμαχική άσκηση σε συνεργασία με τον Βουλγαρικό Στρατό, επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια με το ψευδεπίγραφο όνομα «Μακεδονία» αγνοώντας τις έντονες αντιδράσεις της Ελλάδος.

Για τη συνέχεια Proelasi

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube