Weather Icon
Οικονομική Κρίση , ΠΦΑ 19 Οκτωβρίου 2015

Στα 100 ευρώ το ελάχιστο «χαράτσι» για τους ελεύθερους επαγγελματίες υπέρ του ασφαλιστικού

Στα 100 ευρώ το ελάχιστο «χαράτσι» για τους ελεύθερους επαγγελματίες υπέρ του ασφαλιστικού

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό το ποσό αυτό θα καταβάλλεται ακόμα και αν μια επιχείρηση εμφανίζει μηδενικά κέρδη, λόγω ζημιών!
Ελάχιστη οικονομική εισφορά σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα κυμαίνεται γύρω στα 100 ευρώ μηνιαίως και θα εισπράττεται μέσω των αποδείξεων προανήγγειλε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης για να σταθεί στα πόδια του ο ΟΑΕΕ, που βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος της χρεοκοπίας με έλλειμμα 530 εκατ. Ευρώ για το 2015.
«Η εισφορά για ένα διάστημα θα είναι υποχρεωτική και είναι μια από τις σκέψεις για την εξεύρεση πόρων για τα ασφαλιστικά ταμεία», είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, δεν θα είναι η μόνη που θα κληθούν να πληρώνουν οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, καθώς από τα όσα είπε ο κ. Πετρόπουλος, οι αντασφαλιστικές εισφορές θα συνδυαστούν πλέον με τα οικονομικά αποτελέσματα που εμφανίζουν στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Για τη συνέχεια Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube