Οι υποτελείς Κοινοτικοί ταγοί που κυβερνούν και καταστρέφουν τους κοινοτικούς λαούς

Οι υποτελείς Κοινοτικοί ταγοί που κυβερνούν και καταστρέφουν τους κοινοτικούς λαούς

Τελικά, οι πιο υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί και μιντιακοί ιθύνοντες της  παραπαίουσας καρικατούρας κοινοτικής νομενκλατούρας – που σήμερα έχει το απύθμενο θράσος να ζητάει από τους ευρωπαίους πολίτες στις προσεχείς εκλογές την έμμεση ανανέωση της ολέθριας θητείας της – έδειξαν  και απέδειξαν πως είναι, έγιναν και μεταμορφώθηκαν στους στυγνούς «πιο βασιλικούς απ’ τον Βασιλιά», τουτέστιν στην πραγματικότητα «πιο αμερικανούς από τον Αμερικανό»!

   Και τί κάνουν;

   Κατ’ αρχήν οργάνωσαν ένα προκαταρτικό βομβαρδισμό στα ΜΜΕ – ΤV, Τύπο και Διαδίκτυο – καταστροφικών «προβλέψεων» ρωσικής στρατιωτικής επίθεσης στα κράτη του ΝΑΤΟ, καταλήψεις της ΕΕ απ’ τους Ρώσους, σκλαβοποίηση στους Ρώσους εισβολείς!

   Γάλλοι, Πολωνοί, Βαλτικοί, Άγγλοι,  Τσέχοι, κλπ. προεδρίσκοι, πρωθυπουργίσκοι, γενικοί γραμματίσκοι βγήκαν στα έντυπα και το «γυαλί» να εκφράσουν το «κοντό και το μακρύ» τους: μια κακά οργανωμένη «προπαγάνδα» όπου ο τάδε μας έλεγε πως οι Ρώσοι θα επιτεθούν σε έναν χρόνο, ο δείνα σε δύο χρόνια, ο άλλος σε πέντε χρόνια, ο παράλλος σε δέκα χρόνια, ο παράλλος ακόμα αμέσως ή σε έξι μήνες, αμέσως  μετά που η Ρωσία θα έχει «ξεμπερδέψει» με την Ουκρανία»!!

   Ένα πραγματικό όργιο ανεξέλεγκτων, ανεύθυνων, ανήθικων, ουσιαστικά ψευδών και φανταστικών εικασιών, μόνο και μόνο «για να βάλουν φωτιά» εκεί όπου δεν έχει φωτιά. Η παράνοια στην ακρότητά της.

   Και συνάμα μια καθεαυτού τρομοκρατική καμπάνια, ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη σε οποιοδήποτε λεγόμενο «δημοκρατικό» καθεστώς, σε χώρες που κοκορεύονται πως είναι «δημοκρατικές», ενώ τίποτε άλλο δεν είναι παρά βάρβαρα και βάναυσα καμουφλαρισμένες δικτατορίες της εγκληματικής εξτρεμιστικής πολιτικής, εξουσίες αξιοθρήνητων δικτατορίσκων που χειραγωγούν μέρα και νύχτα τους πολίτες τους μετά που τους έχουν άγρια φτωχοποιήσει με φαύλες και καταλυτικές οικονομικές πολιτικές της αγοράς και της οικονομίας και άγρια φαλκιδεύσει τις ελευθερίες τους με νομοθετικές  περιοριστικές παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα των ανθρώπινων και κοινωνικών συμπεριφορών και δικαιωμάτων.

   Μια καμπάνια ψευδών ειδήσεων, ψευδών προοπτικών, ψευδών καταστάσεων, ψευδών προθέσεων της οποίας ο σκοπός ήταν η πλήρης παραπλάνηση και παραπληροφόρηση, η ξεδιάντροπη πρόκληση μίσους και εχθρότητας προς τους δήθεν εξ ανατολάς καταστροφείς των «δυτικών αξιών» (τρομάρα τους!) και της «δυτικής ειρήνης» και η έντεχνη δημιουργία ακατάλυτου υπαρξιακού φόβου για, στη πραγματικότητα, ανύπαρκτες απειλές αφανισμού.

   Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πενταετία της σημερινής κοινοτικής «διακυβέρνησης», που λήγει τον προσεχή μήνα Ιούνιο 2024, υπήρξε  και η πλήρως αποδεδειγμένα χειρότερη όλων των έως τώρα «κοινοτικών κυβερνήσεων», εκείνη που έπραξε ό, τι χειρότερο στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και γενικά εσωτερική και εξωτερική ζωή της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και οδήγησε και εκούσια «τοποθέτησε» τους κοινοτικούς πολίτες στο χείλος του γκρεμού!

   Και είναι και εκείνη η οποία, ακόμη και τώρα, στο τέλος της θητείας της, αμετανόητη, συνεχίζει απτόητη να κάνει ό, τι μπορεί για να οδηγήσει την Κοινότητα στο γκρεμό και να τη ρίξει μέσα στην απόλυτη καταστροφή, ανθρώπινη και υλική μέσα σε μια αδιανόητη, για τα αέναα, παραδοσιακά ισχύοντα ευρωπαϊκά συμφέροντα αντιπαράθεση με τη Ρωσία, όπου η ίδια αυτή η Κοινότητα δεν έχει τίποτα να κερδίσει και έχει τα πάντα να χάσει!! Και πάρα πολλά ήδη έχασε!

   Είναι τελείως τρελοί αυτοί οι σημερινοί κοινοτικοί άρχοντες που έγιναν και  συμπεριφέρονται σαν «πιο αμερικανοί από τους Αμερικανούς» γνωρίζοντας ευθύς εξαρχής πως δεν θα κερδίσουν ποτέ απ’ τους Αμερικανούς κανένα ευνοϊκό αντάλλαγμα και πως η μανία τους για πόλεμο, η μανία τους να θέλουν πόλεμο με τη Ρωσία περισσότερο ίσως κι από τους ίδιους τους Αμερικανούς (!) πλησιάζει επικίνδυνα και εγκληματικά το όριο της μη επιστροφής και της τελικής πλανητικής εξολόθρευσης.

   Και το κρίσιμο ερώτημα είναι: μα πώς είναι δυνατόν ετούτοι οι διάφοροι Γάλλοι, Άγγλοι, Ιταλοί, Ισπανοί και μικρότεροι Βαλτικοί και Πολωνοί ηγετίσκοι να είναι τόσο παρανοϊκοί και ταυτόχρονα οι λαοί τους να μην το βλέπουν, να μην τους βλέπουν αφήνοντάς τους να ωθούν τον κόσμο στο μακελειό, αντί να κάνουν όλο το αντίθετο για μια γρήγορη παύση του πολέμου και μόνιμη ειρήνευση!

   Είναι αδύνατον να είναι τόσο τυφλοί και κουφοί – να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ή πως δεν τους αφορά. Και «κάθονται» παθητικοί περιμένωντας…

   Υπερβολικά παράλογο για να είναι αληθινό.

   Και σήμερα, αφού φαίνεται πως γι΄ αυτούς τους κοινοτικούς δαιμονισμένους της εξουσίας η τρομοκρατική ως τώρα καμπάνια τους με θέμα τη  προσεχή επίθεση των Ρώσων στο ΝΑΤΟ(!) δεν έδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα πειστικότητας και οι κοινοτικοί λαοί «δεν φοβήθηκαν αρκετά», η «οδηγία» αλλάζει, αλλάζουν το «τροπάριο» με διασπορά άλλων, πιο άμεσων ψευδών ειδήσεων.

   Έτσι, άπλετα διαδίδεται ότι οι ευρωπαϊκές (κοινοτικές) υπηρεσίες ασφαλείας έχουν ειδοποιήσει τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους πως η Ρωσία «ετοιμάζεται»(!) να εξαπολύσει «βίαιες πράξεις σαμποτάζ σε όλη την ήπειρο»(Ευρώπη) απολύτως «αδιαφορώντας εάν θα υπάρξουν ως συνέπειες πολλοί θάνατοι μεταξύ των ευρωπαίων πολιτών»!

   Εμφανώς οι Κοινοτικοί αναβαθμίζουν θεματικά την τρομοκρατία τους, προβαίνουν σε μια αισθητά επικίνδυνη escalation του τρομοκρατικού είδους πειθούς προς τους κοινοτικούς πολίτες.

   Η τρομοκρατία γίνεται κατά πολύ πιο άμεση, απτή και επικείμενη, έτσι ώστε οι κοινοτικοί πολίτες να την νιώσουν πιο αναπόφευκτα προσεχή πάνω στο πετσί τους, να την σκέφτονται ως κάτι που μπορεί να συμβεί πολύ πιο άμεσα στον καθένα, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε στιγμή της καθημερινής ζωής του.

   Ο σαδισμός στο έπακρο, οι εγκληματικοί σαδιστές της κοινοτικής εξουσίας δεν ορρωδούν μπροστά σε τίποτα και σε οποιαδήποτε παραπληροφόρηση προκειμένου να καταστήσουν τους πολίτες τους όμηρους και υπόδουλους των πιο παρανοϊκών στρατιωτικών σκέψεων και πράξεων με όχημα τις δήθεν επιούσες ρωσικές επιθέσεις!

   Η αγγλική  Financial Time  ανέλαβε ως φαίνεται το χρέος της διάδοσης και στην  online  έκδοσή της αναφέρει με απόλυτη σιγουριά ότι «η Ρωσία άρχισε να ετοιμάζει μυστικά βομβιστικές επιθέσεις και εμπρηστικές προσβολές για να προκαλέσει άμεσα ή έμμεσα ζημιές στις υποδομές σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια».  

   Και δηλώνει πως μολονότι (οι Ρώσοι) «τα τελευταία χρόνια έχουν ήδη σποραδικά επιτεθεί στην Ευρώπη», χωρίς όμως, of course να διευκρινίσει «πού» και με ποια «αποτελέσματα»(!!), σήμερα «αυξάνουν οι αποδείξεις για μια πιο επιθετική και οργανωμένη προσπάθεια τους», πάλι «ξεχνώντας» να συγκεκριμενοποιήσει αυτές τις «αποδείξεις»!

   Επίσης αναφέρεται στον  Thomas Haldenwang, αρχηγό της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, ο οποίος σε μια διάσκεψη (πού; κάπου αόριστα) για την ασφάλεια είχε διαβεβαιώσει ότι «πολύ έντονα αυξήθηκε ο κίνδυνος πράξεων δολιοφθοράς ελεγχόμενων από το ρωσικό κράτος».

   Και η FT συνεχίζει αναφερόμενη με μια σειρά ερευνών, υποθέσεων και πληροφοριών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες για δήθεν ρωσικές «τρομοκρατικές επεμβάσεις», δίχως όμως πάλι  να δίνει απολύτως καμία απόδειξη των λεγόμενων της που να ελέγχεται για το αληθές τους.

   Όλο εικασίες και απροσδιόριστες δήθεν κακόβουλες ενέργειες.

   Έτσι μας λέει για δύο ανθρώπους (γενικά… αγνώστων στοιχείων) στο Ηνωμένο Βασίλειο (τρομάρα του!) οι οποίοι κατηγορούνται ότι έβαλαν φωτιά σε μια αποθήκη με υλικά βοήθειας για την Ουκρανία: και η αγγλική εισαγγελία τους κατηγορεί πως έδρασαν για λογαριασμό της Ρωσίας.

   Στη Σουηδία πάλι γίνονται, λέει η  FT, έρευνες των αρχών ασφαλείας για μια σειρά σιδηροδρομικών εκτροχιασμών και υποπτεύονται πως είναι σαμποτάζ από ένα ξένο κράτος.

   Απ’ την άλλη πλευρά, η ίδια η FT γράφει ότι ο Τσέχος υπουργός μεταφορών είχε φανερώσει πως η Ρωσία προσπάθησε να καταστρέψει τα συστήματα σηματοδότησης των τσέχικων σιδηροδρόμων, ενώ πάλι οι εσθονικές υπηρεσίες ασφάλειας έχουν δηλώσει ότι Ρώσοι μυστικοί πράκτορες επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα του εσθονικού ΥΠΕΞ και Εσθονών δημοσιογράφων.

   Δεν έλειψε βέβαια και το γαλλικό ΥΠΑΜ το οποίο, πάντα κατά την απαραίτητη FT, κρούει τον κώδωνα κινδύνου για πιθανές(!) πράξεις δολιοφθοράς των Ρώσων εναντίον στρατιωτικών στόχων.

   Όλα αυτά έκαναν τον  Keir Gilles, σύμβουλο του  think tank Chatham House,  να δηλώνει, μάλλον καμαρώνοντας για την «εξυπνάδα» του, πως «το συμπέρασμα είναι αυτονόητο: έχει υπάρξει μια πραγματική αύξηση των ρωσικών ενεργειών»(!!). Έτσι απλά!. Απ’ την άλλη, δημοσιεύονται οι δηλώσεις ενός υψηλά ιστάμενου ευρωπαίου κυβερνητικού αξιωματούχου – μη ονομαζόμενου, φυσικά – κατά των οποίων οι υπηρεσίες ασφάλειας του ΝΑΤΟ (γενικά!) έχουν «μοιραστεί» μεταξύ τους πληροφορίες σχετικές με «μια εμφανή και πειστική ρωσική κακοβουλία» σε μεγάλη κλίμακα».

   H FT όμως εκφράζει ένα μέρος της πολεμικής παράνοιας την Κοινοτικών. Το άλλο μέρος ανήκει σε ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους, από τους οποίους κανείς θα περίμενε πολύ πιο μετρημένες και λογικές αντιδράσεις και όχι αντιδράσεις εξτρεμιστών.

   Έτσι το πολεμοχαρές πολωνικό γεράκι Donald Tousk (πολύ πολωνέζικο όνομα το Donald!) σε μια συνέντευξη στην  Die Welt ξεστομίζει: «Ο πόλεμος δεν είναι μια έννοια του παρελθόντος» και επίσης το κάκιστο «οι νέοι σήμερα θα πρέπει να δεχθούν τη δυνατότητα να βρεθούν με τα όπλα στα χέρια», ενώ το άλλο γεράκι, ο  Άγγλος ΥΠΑΜ  Grant Shapps έδωσε το στίγμα της κατάστασης: «ο κόσμος από το μετα-πόλεμο πέρασε στο προ-πόλεμο», “ξεχνώντας” πως για πόλεμο μιλούν που θέλουν να κάνουν μόνο οι συνάδελφοί του Δυτικοί!

   Και βεβαίως να μη παραλείψουμε τον πρωτοστάτη Γάλλο  Emmanuel Macron ο οποίος δηλώνει ευθαρσώς (έτσι κι αλλιώς αυτός δεν θα πάει να πολεμήσει!!): «οι νέοι πρέπει να υπερασπίσουν τη χώρα τους», μάλλον για «να πολεμήσουν στο όνομα της χώρας τους» που ο Πρόεδρος της θέλει να «βουτήξει» μες στον πόλεμο.

   Εξαιτίας όλων αυτών των «γεγονότων» (για τα οποία δεν δίνεται καμία απόδειξη!) οι νατοϊκές υπηρεσίες λένε πως έφτασε η στιγμή να «αυξήσουν την προσοχή τους» αναφορικά με τις απειλές ρωσικής βίας σε ευρωπαϊκό έδαφος.

   Όπως οι πάντες μπορούν να  συμπεράνουν, όλα ετούτα δίνουν την καθαρή εντύπωση ότι είναι μέρη μιας συγκεντρωτικής καμπάνιας τρομοκράτησης των κοινοτικών λαών και «τελείως συμπτωματικά» επιλέχθηκε η αγγλική FT για να τα διαδώσει καταλλήλως στα πλαίσια βέβαια της αγγλικής κυβερνητικής αντιρωσικής «πυρ και μανίας».

   Αοριστίες και γενικότητες λοιπόν και ανεξέλεγκτες καταστάσεις ανάγονται σε δογματικά κριτήρια αξιολόγησης και κατηγορίας δήθεν κακουργηματικών ρωσικών πράξεων εναντίον ειρηνικών και αθώων Δυτικών κρατών: δηλαδή σαν να λέμε «οι διάβολοι Ρώσοι χτυπούν τους αγγέλους Ευρωδυτικούς!». Ουσιαστικά η ευρωπαϊκή κοινότητα επιδίδεται στο αγαπημένο σπορ των δυτικών δυνάμεων της ακραίας δαιμονοποίησης ενός λαού(του ρωσικού) με σκοπό τη δημιουργία μίσους και αποστροφής εναντίον του, απλά με βάση τελείως ανέλεγκτα και ξέφραγα λεγόμενα, πολύ πιθανόν απολύτως ψευδή (αναρίθμητα τα εγκλήματα της προπαγάνδας),  ωστόσο όσο γίνεται περισσότερο «δαμόκλεια» και άμεσης πρόσληψης.

   Πιο πάνω αναφερθήκαμε σε «κοινοτικούς πιο βασιλικούς από τον Βασιλιά», δηλαδή «πιο αμερικανούς από τον Αμερικανό», κάτι που μας δείχνει σε ποιο σημείο υποταγής και υποτέλειας έφτασαν οι Ευρωπαίοι ιθύνοντες στα αμερικανικά πολιτικο-στρατιωτικά σχεδιάσματα παγκόσμιας ηγεμονίας.

   Βεβαίως, απ’ αυτή την άποψη διόλου δεν αποκλείονται οι πολλαπλές και άκρως μυστικές και πειστικές αμερικανικές παρεμβάσεις σε κρατικό/κυβερνητικό επίπεδο να έχουν διαμορφώσει παρασκηνιακά μια γενικευμένη φανατική αντιρωσική ψυχολογική εχθρότητα και έκφραση μίσους.

   Πρωτοφανές βέβαια φαινόμενο στα χρονικά της χιλιόχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας: ουδέποτε στο παρελθόν είχε συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο: κατόρθωσαν λοιπόν οι Αμερικανοί να εμφυτεύσουν στα νερουλιάρικα μυαλά των «άβουλων και μοιραίων» Κοινοτικών το γονιδιακό αμερικανικό μίσος εναντίον των δήθεν «απειλητικών» Ρώσων και αυτά τα εκτοπλάσματα της κοινοτικής κυβέρνησης στην εξουσία δεν μπορούν να κατανοήσουν, τα σμπαραλιασμένα μυαλά τους δεν έχουν την δυνατότητα να καταλάβουν ότι διπλά και τριπλά και τετραπλά οι Κοινότητα θα είναι η χαμένη, ενώ διπλά και τριπλά και τετραπλά οι Αμερικανοί θα είναι οι κερδισμένοι.

   Αργά ή γρήγορα, όμως σίγουρα οι κοινοτικοί αυτοϋπονομευτές καταστρέφονται, αν δεν έχουν ήδη καταστραφεί λόγω της απύθμενης υποτέλειας τους προς τους «φίλους και συμμάχους» υπερατλαντικούς και της άλογης, τελικά υπερ-ανόητης εχθρότητας προς τους Ρώσους.

   «Άβουλοι και μοιραίοι» οι Κοινοτικοί έπαψαν προ πολλού να συλλογίζονται πως όσο περισσότερο υπάγονται στους Αμερικανούς, τόσο περισσότερο είναι και θα είναι αδύναμοι,  ευάλωτοι, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝ!

   Ολέθρια υπήρξε πάντα η επιρροή των ΗΠΑ στις ευρωπαϊκές χώρες –  όση περισσότερη αμερικανική επιρροή, τόσο υποδεέστερη η ευρωπαϊκή παρουσία. Όλοι το ξέρουν, όλοι το βλέπουν, εκτός από τους κοινοτικούς ταγούς λαγούς προς όφελος των Αμερικανών!

   Αν προσθέσουμε και την τεράστια δυσφορία των Γάλλων (ο Μακρόν το καταπίνει και δεν… χωνεύεται!) τους οποίους οι Ρώσοι πέταξαν έξω από την περίφημη Francafrique  τους και την ταυτόχρονη τεράστια δυσφορία των Άγγλων που πλήρως αδυνατούν πλέον να «βάλουν πόδι» στη Μαύρη Ήπειρο όπως διακαώς θα ήθελαν, και να κάνουν κουμάντο σε μοιρασιά με τους Γάλλους, ενώ οι Ρώσοι όλο και περισσότερο «εξαπλώνονται» σε όλη τη κρίσιμη Κεντρική Αφρική όπου σήμερα η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ είναι βαθιά non gratae (μόλις σήμερα εκδιώχθηκαν από τον Νίγηρα οι 1000 Αμερικανοί που είχαν βάλει πόδι εκεί):

   τότε καταλαβαίνουμε τί και πόσα απωθημένα ταλανίζουν τους έτσι κι αλλιώς ηγετίσκους της Ευρωκοινοτικής ασημαντότητας και της αμερικανικής αλαζονείας, μικροσκοπικοί, ταλαίπωροι, οπορτουνιστές και πολιτικάντηδες ιστορικά τεκμηριωμένοι, με μια εξουσία την οποία στα χέρια τους την έχουν καταντήσει να είναι στη κυριολεξία μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί σε ένα παγκόσμιο ολοκαύτωμα.

   Επικίνδυνοι λοιπόν ηγετίσκοι της πεντάρας από τη μια έως την άλλη ακτή του Ατλαντικού, τους οποίους κάποιοι θα πρέπει να σταματήσουν πριν είναι πολύ αργά και βάλουν παντού φωτιά.

   Ας ελπίσομε σε ένα θαύμα, ας ελπίσουμε πως υπάρχει ακόμη το θαύμα!

                                                        ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ;

Κλείνοντας ωστόσο θα πρέπει να αναφερθούμε στην «ουσία» όλης αυτής της κατάστασης.

   Η «ιστορία» λοιπόν είναι μια και μοναδική, και επιπλέον άκρως επείγουσα:

   οι σημερινοί Αμερικανοί (μπαϊντενικοί) και οι υποτακτικοί τους Ευρω-κοινοτικοί ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ να μπουν σε πόλεμο με τη Ρωσία πριν από τις αμερικανικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου ώστε να προλάβουν τον Τραμπ (πολύ πιθανό νικητή) και να τον βάλουν μπροστά σε ένα τετελεσμένο, ένα τρομερό δίλημμα, για να τον υποχρεώσουν ή να συνεχίσει τη θανατηφόρα σύγκρουση ή να αποσυρθεί ντροπιάζοντας τις ΗΠΑ!

   Διότι ξέρουν πως ο Τραμπ δεν είναι φιλοπόλεμος ούτε και φιλοουκρανός και συμπαθεί επίσης τον Πούτιν. Ούτε και πιστεύει πως οι ΗΠΑ  θα πρέπει να έχουν έναν υπέρτερο ρόλο στο ΝΑΤΟ, ούτε και θέλει οι ΗΠΑ να ξοδεύουν λεφτά για την άμυνα/υπεράσπιση άλλων χωρών, ειδικά των μηδαμινών ευρωπαϊκών. Και ξέρουμε επίσης πως εάν ο Τραμπ νικήσει στις εκλογές, μπορεί και να «ξεφορτωθεί» την Ευρώπη!

   Εξ ού και η βιασύνη της σημερινής «φιλοσοφίας του πολέμου» αψηφώντας κυνικά όποιες συνέπειες, τις οποίες θέλουν ο Τραμπ να βρει στο «δρόμο» του!

   Όλα αυτά «τρελαίνουν» τους χαμένους κοινοτικούς ηγετίσκους καθιστώντας τους επικινδυνέστατους μέσα στην ακαταλόγιστη πολεμική μανία τους.

  

 

 Κρεσέντσιο Σαντζίλιο

 Ελληνιστής

 

 

ΥΓ. 1 Και κάτι το απολύτως σημαντικό που πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου: ποιος μας διαβεβαιώνει ότι αυτοί οι Δυτικοί ασήμαντοι ηγετίσκοι, και γι’ αυτό άκρως επικίνδυνοι, μέσα στη παρανοϊκή τους πολεμική έπαρση, δεν θα είναι εκείνοι οι ίδιοι που θα οργανώνουν(σουν) δολιοφθορές και βομβιστικά φαινόμενα στις χώρες τους με σκοπό μετά να κατηγορήσουν ως αυτουργό τη Ρωσία;!

Με τέτοια υποκείμενα στην εξουσία, όλα να τα περιμένεις. Εξάλλου πλειστάκις δεν έδειξαν και απέδειξαν πως γι’ αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν αξίζει ούτε καν μια δεκάρα;!

Και δεν είναι εξαιτίας τους που έχουν πεθάνει και συνεχίζουν να πεθαίνουν δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί; Δεν είναι εξαιτίας τους που ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε σταματήσει κιόλας το 2022 και αυτοί οι εγκληματικοί πολεμοκάπηλοι το μποϊκόταραν; 

ΥΓ. 2  Τελικά η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια και την βγάζει ίσα-ίσα ένας Άγγλος πρώην κύριος σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον. Και τι μας λέει ο Ντòμινικ Κάμινγς στη συνέντευξή του στο  INewspaper την οποία αναπαράγει το Politico στις 9.5.2024; Τα αυτονόητα που ένοχα κρύβουν όλοι οι αμερικανο-ευρω-κοινοτικοί:

δηλαδή ότι «το διεφθαρμένο ουκρανικό κράτος μας εξαπάτησε όλους» και έτσι «όλους μας θα μας γ@μ@σουν και ακόμη τώρα μας γ@μ@νε» και «ποτέ, απ΄ την αρχή, δεν έπρεπε να μπούμε σε αυτή τη κατάσταση στην Ουκρανία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ» και διερωτάται «γιατί μπήκαμε σε όλο αυτό το ανόητο επιχείρημα για μια διεφθαρμένη χώρα που δεν έχει καμία σημασία;» και τέλος η βασική, εγκληματική αιτία: δηλαδή όλος αυτός ο πόλεμος για τον Μπόρις Τζόνσον «ήταν μια σανίδα σωτηρίας, ένα δώρο από τον παράδεισο για να απομακρυνθεί η κατάρρευσή του» και να επιβιώσει μέσα στις νοσηρές «φαντασιώσεις του» ως άλλος «Τσόρτσιλ».

    Υπάρχει κάποιο έντυπο μεγάλης κυκλοφορίας στην Ευρώπη που να έχει δημοσιεύσει αυτή την είδηση για να την γνωρίζουν οι πολίτες; Μάλλον καμία!

 

              ……………………………………………………………………… 

 

 

      

  

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube