Weather Icon
Video , Τουρκία 4 Απριλίου 2024

Ηλίας Παπανικολάου: Σταματήστε να πανηγυρίζετε με τη νίκη Ιμάμογλου

Ηλίας Παπανικολάου: Σταματήστε να πανηγυρίζετε με τη νίκη Ιμάμογλου

Λάβρος ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR με τους πανηγυρισμούς για την ήττα του Ερντογάν στις δημοτικές εκλογές της Τουρκίας.

Μήνυμα σε αναλυτές και όσους πανηγυρίζουν με τη νίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου και την ήττα του Ερντογάν στις δημοτικές εκλογές της Τουρκίας έστειλε ο Ηλίας Παπανικολάου στην εκπομπή Leaders, τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR ήταν λάβρος στην αποφώνηση της εκπομπής και υποστήριξε πως η αντιπολίτευση της Τουρκίας δεν θα είναι λίγοτερο αναθεωρητική από τον Τούρκο πρόεδρο, αν επιστρέψει στη διακυβέρνηση της χώρας.

«Αν είχα ένα ευρώ για κάθε μπούρδα που διαβάζω μετά τις τουρκικές δημοτικές εκλογές θα ήμουν πάμπλουτος. Απορώ πότε θα τελειώσει αυτός ο καταπέλτης βλακείας. Υπάρχει ικανοποίηση, λένε, για την ήττα του Ερντογάν στις δημοτικές εκλογές. Διαβάστε τις τουρκικές κεμαλικές ιστοσελίδες. Ξέρετε γιατί κατηγορείται ο Ερντογάν από την αντιπολίτευση; Ο Ερντογάν κατηγορείται ως ενδοτικός. Κατηγορείται γιατί δεν έχει προσαρτήσει 150 ελληνικά νησιά και βραχονησίδες, δεν έχει αποκλείσει το λιμάνι του Πειραιά και δεν έχει στείλει δύο Tayfun στην Ακρόπολη. Αυτές είναι οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης που κέρδισε τον Ερντογάν. Χαίρεστε και είστε και αναλυτές… Θα είμαστε καλύτερα  με Ιμάμογλου; Έτσι κρίνετε η εξωτερική πολιτική; Αν βάζει αρώματα ευρωπαϊκά ο ένας και ανατολίτικα ο άλλος; Όσο την έχουμε δύσκολα με τον Ερντογάν τα ίδια θα έχουμε και με τους Κεμαλιστές. Η παροιμία λέει «ο λύκος έχει το όνομα και ο τσάκαλος τη χάρη». Άρα σταματήστε να πανηγυρίζετε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Παπανικολάου.

Δείτε την παρέμβασή του στην εκπομπή Leaders: 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube