Weather Icon

Φ. Μπελέρης: Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική – Είναι μάχη για το Κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατία

Φ. Μπελέρης: Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική – Είναι μάχη για το Κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατία

Δήλωση του Φ. Μπελέρη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

Την πρώτη δήλωση έπειτα από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο είναι υποψήφιος έκανε ο Φρέντης Μπελέρης, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία μάχη που «δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το Κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατία». 

Θυμίζεται ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, παραμένει προφυλακισμένος στην Αλβανία, χωρίς να του επιτρέπεται να ορκιστεί και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αμέριστη στήριξή του. 

Σημειώνεται ότι τον υποψήφιο ευρωβουλευτή εκπροσώπησε στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, ο αδελφός του Λεονάρδος, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε. 

Ολόκληρη η ηχογραφημένη δήλωση του Φρέντη Μπελέρη για την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: 

«Αγαπητοί συμπατριώτες μου,

Σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσω την ψήφου του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024. Τον ευχαριστώ για αυτό αλλά πρωτίστως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη που μου προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι φυλακισμένος.

Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, οι κανόνες των οποίων πρέπει να γίνονται  σεβαστοί από όλους. Είναι μάχη για τις αξίες που πρεσβεύει η Δύση και η Ευρώπη και οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όσους θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια. Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας. Τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους.

Καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον Πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Φρέντης Μπελέρης».

liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube