REAL TIME |

Weather Icon

Τα εγκληματικά νταηλίκια των Ευρω-κοινοτικών(πληρεξούσιων;) προκαλούν παγκόσμια ανάφλεξη

Τα εγκληματικά νταηλίκια των Ευρω-κοινοτικών(πληρεξούσιων;) προκαλούν παγκόσμια ανάφλεξη

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ! ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΠ’ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ Ε.Ε.: ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΥΟΝ ΤΟΥ:

ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ – ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑÏΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΖΟΣΕΠ ΜΠΟΡΕΛ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ QUISLING ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΚΟΡΟÏΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ CNN ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ «ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ»!!!, ΜΕ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑÏΚΗ ΕΝΩΣΗ!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΊ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΕΞΑΓΩΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ!! ΤΙ’ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ;!

Και μετά απ’ αυτά τα «ωραία», ορίστε και η «φυσική» συνέχεια.

     Έτσι λοιπόν οι εγκληματικά πολεμοκάπηλοι και ανόητοι Δυτικοί κοινοτικοί, βλέποντας την απόλυτη αναποτελεσματικότητα των εκατοντάδων δις δολαρίων/ευρώ τους και των δεκάδων χιλιάδων οπλικών συστημάτων τους που χάρισαν στους Ουκρανούς και την ήττα αυτών που προδιαγράφεται φανερά,  αποφάσισαν να μπουν στον φαύλο κύκλο της παράνοιας στέλνοντας νατοϊκούς στρατιώτες τους να πολεμήσουν τους Ρώσους στα ουκρανικά πεδία των μαχών: τα πρώτα τάγματα Γάλλων, Γερμανών και Πολωνών μπήκαν στην Ουκρανία και ετοιμάζονται να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρησιακές  φάσεις επίθεσης στις ρωσικές γραμμές.

   Ο ψεύτης και υποκριτής Γερμανός Σολτς (που μόλις χθες ορκιζόταν επίσημα πως δεν θα έστελνε στην Ουκρανία κανένα  στρατιώτη του), το ψευτοπαλλήκαρο Γάλλος Μακρόν και ο κομπλεξικός από γονιδιακά σύνδρομα εκδίκησης και αντιρωσικού ρεβανσισμού Πολωνός Ντόναλντ Τούσκ «διέσχισαν τον Ρουβίκωνα» και «έριξαν τον κύβο» αρχίζοντας ένα πόλεμο με την Ρωσία χωρίς καν να τον κηρύξουν!

   Ούτε αυτό το κουράγιο δεν είχαν αυτοί οι κορυφαίοι ευρωπαίοι υποκριτές και φαρισαίοι.

   Αλήθεια, οι τρεις τους που κήρυξαν πόλεμο αναπαυτικά καθισμένοι  στα γραφεία τους  και στέλνουν τα νιάτα των στρατιωτών τους να σκοτώσουν και να σκοτωθούν,

   οι ίδιοι δεν θα δώσουν το καλό παράδειγμα των ισχυρών αισθημάτων τους εναντίον των Ρώσων πηγαίνοντας να πολεμήσουν κι αυτοί, να σκοτώσουν και να σκοτωθούν;;!! ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΉΤΕΣ!

   Και, αλήθεια, ναι μεν βάζουν τη χώρα τους σε εμπόλεμη κατάσταση, αλλά ρώτησαν ποτέ τους λαούς τους αν την θέλουν;! Έλαβαν ποτέ απ’ αυτούς κάποια εξουσιοδότηση να μπουν σε πόλεμο με τη Ρωσία;;!!

   Σαν κοινοί εγκληματίες, απαξιώνοντας  την θέληση των πολιτών τους, που τώρα άμεσα κινδυνεύουν να πεθάνουν ή να μείνουν δια βίου ανάπηροι από ρωσικά πλήγματα, ανοίγουν απερίσκεπτα τις πόρτες της κόλασης,  φτωχοί αλαζόνες και μοιραίοι:

   και οι λαοί τους κάθονται και τους βλέπουν, οι πανηλήθιοι, περιμένοντας να γίνουν τα προσεχή θύματά τους.

   Βεβαίως υπάρχει και κάτι άλλο ακόμη, βασικό, που πρέπει να δούμε: αυτοί οι μωροί μαλ@@@ένοι κοινοτικοί ενεργούν πάλι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των Αμερικανών – όπως έπραξαν επανειλημμένως εγκληματικά έως τώρα – ή μήπως αρχίζουν έναν πόλεμο μόνο με δική τους πρωτοβουλία χωρίς να ξέρουν πού και πώς θα καταλήξει; πού και πώς όλοι εμείς θα καταλήξουμε, λαοί που θέλουμε την ειρήνη;!

   Ή μήπως, πάλι άμυαλα, σκέφτηκαν πως οι Ρώσοι δεν θα χρησιμοποιήσουν εναντίον τους πυρηνικά, όπως έχον απειλήσει να κάνουν, ούτε και τα λεγόμενα «μικρά πυρηνικά», αλλά θα συνεχίσουν με τα συμβατικά όπλα και έτσι. σιγά-σιγά, με το πέρας του χρόνου και τη συνεχή φθορά τους θα εξασθενήσουν και θα ηττηθούν;!

   Γι’ αυτό πιστεύουμε πως στις αληθινές δημοκρατίες, σε παρόμοιες περιπτώσεις εγκληματικών κυβερνητών, οι λαοί (πρέπει να) έχουν τον πρώτο λόγο, να αντιδρούν και να επεμβαίνουν όπως καλύτερα μπορούν: έχουν δε και το επόμενο δικαίωμα να ρυθμίζουν με την οργανωμένη δράση τους τα κακώς κείμενα των τρελών κυβερνητών τους.

   «Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου», δήλωσε ο Ρώσος εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Πεσκόφ: « Όλοι πρέπει να το καταλάβουν», συμπλήρωσε – οι νουύντες νοήσαντο – , τη στιγμή που στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ αναπτύσσονται στοΤσερκάζι, αλλά και αλλού.

   Η δήλωση του Πεσκόφ δεν είναι απλά τυπική. Σημαίνει πως τώρα δεν υπάρχει πια κανένας φραγμός ή ενδοιασμός για τις ρωσικές δυνάμεις να χτυπήσουν παντού στην Ουκρανία, σε στρατιωτικούς/στρατηγικούς στόχους, αλλά και σε απλές πόλεις, οπουδήποτε.

  Κατά τα άλλα, είναι τώρα καιρός που εντατικά και μυστικά το 126ο Σύνταγμα Πεζικού (μέρος της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού της 1ης Μεραρχίας «Troupes de Marine», οι πιο επίλεκτες γαλλικές μονάδες προορισμένες για επιχειρήσεις εκτός Ευρώπης) με έδρα την Brive-la-Gaillarde στο περιφερειακό διαμέρισμα της Corrèze στη Γαλλία (1200 στρατιώτες και 200 έφεδρους), με σύμβολο μάχης τον Βύσσονα και μότο «Fier et Vaillant»(Υπερήφανος,  και Γενναίος), εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα στρατιωτικά μέσα, επιδίδεται σε πολύπλευρες «πολεμικές προπονήσεις»  για μελλοντικές άμεσες επεμβάσεις όπου δει.

   Στις αρχές του Μάρτη 120 στρατιώτες του συντάγματος  είχαν ήδη σταλεί στη Ρουμανία όπου ενώθηκαν με τους άλλους 500 Γάλλους στρατιωτικούς εκεί παρόντες από τις αρχές της ρωσο-ουκρανικής σύρραξης.

   Παράλληλα, στα ανώτατα δωμάτια της ΕΕ ο Ζοζέπ Μπορέλ και η προϊστάμενή του Ούρσουλα βαν ντερ Λάιεν έθεσαν σε προτεραιότητα την άμεση βελτίωση της προετοιμασίας και της αμυντικής ετοιμότητας της Ευρώπης σε περίπτωση ρωσικής επίθεσης, τοποθετώντας ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο στο ενδεχόμενο ενός πολέμου!

   Όλα αυτά γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα των ταγών των Βρυξελλών, και χωρίς απολύτως καμία απτή επιβεβαιωτική ένδειξη, απεναντίας με τους Αμερικανούς να δηλώνουν την απουσία οποιασδήποτε ρωσικής κίνησης του είδους, ο Πούτιν δεν θα αρκεστεί να σταματήσει στην Ουκρανία, αλλά θα επιτεθεί και στη κοινοτική Ευρώπη!

   Η βολική, παράλογη, προσποιητή πολεμική ψύχωση στο ζενίθ της από τους όψιμους ευρωπαίους πολεμοκάπηλους!!

   Οπότε, σύμφωνα με τους ίδιους ταγούς, οι κοινοτική άμυνα πρέπει να αντιγράψει το «φιλανδικό σύστημα», όπου η «προετοιμασία στην άμυνα δεν είναι μια ανησυχία μόνο των στρατιωτικών, αλλά και όλων των πολιτών».

   Και εδώ βρίσκεται η χοντροειδής υποκρισία αυτών των παρανοϊκών πολεμοχαρών ευρωδυτικών της πεντάρας:

– απ’ τη μια πλευρά, για να έχουν δήθεν τα νώτα τους καλυμμένα, κατηγορούν τη Ρωσία ότι λογαριάζει να νικήσει την Ουκρανία για να επιτεθεί μετά και σε αυτούς στην υπόλοιπη Ευρώπη!!

– κι απ’ την άλλη, οι ίδιοι αυτοί ευρωδυτικοί στέλνουν επιθετικά στρατεύματα εναντίον των Ρώσων μέσα σε νατοϊκά πλαίσια, σίγουρα όχι σαν απλή υποστήριξη των παραπαιόντων Ουκρανών, αλλά με εμφανή προοπτική σημαντικής αύξησης του αριθμού στρατιωτών  άμεσα εμπλεκομένων στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο με σκοπό την εισβολή σε ρωσικό έδαφος και τη τη νίκη επί των Ρώσων!

   Δηλαδή ένας κανονικός, συμβατικός ευρω-νατοϊκο-ρωσικός πόλεμος!!

   Τελικά, σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στη ρωσική καταγγελία για την εμφανή παρουσία νατοϊκών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία με αντιρωσικό επιθετικό πρόσημο και στην επίσης ρωσική προγενέστερη δήλωση με τη οποία η όποια παρουσία του ΝΑΤΟ στην εμπόλεμη ουκρανική σκηνή θεωρείται (και είναι!) οπωσδήποτε επιθετική και αυτομάτως συμπαρασέρνει μια κατάσταση πολέμου μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ-ΗΠΑ με επόμενη δυνατότητα χρησιμοποίησης πυρηνικών όπλων εκ μέρους των ρωσικών δυνάμεων, όχι μόνο σε ουκρανικό έδαφος, αλλά και σε βάθος χώρου με εύλογους στόχους τις άμεσα ενδιαφερόμενες επιτιθέμενες κοινοτικές/νατοϊκές χώρες.

  Έτσι, νά που εκείνο που φοβόμασταν, περιμέναμε ή δεν περιμέναμε, έγινε.

   Οι κοινοτικοί ευρω-νταήδες – με δική τους θέληση ή ως πιόνια των Αμερικανών (δεν θα είναι και η πρώτη φορά!!) – αψήφιστα, άλογα, παρανοϊκά, εγκληματικά οδηγούν την κατάσταση προς ένα καταστροφικό παγκόσμιο πολεμικό αδιέξοδο με ανυπολόγιστες συνέπειες.

   ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΦΛΕΞΗ!!

    ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – αν δεν θέλουν να γίνει τρισχειρότερα απ’ ό, τι έγινε το ’40-’45 – ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ  ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ!

 

 

                                                                                      Κρεσέντσιο Σαντζίλιο

                                                                                                 Ελληνιστής

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube