Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 21 Μαρτίου 2024

National Defense: Η Βρετανία θέλει να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας του ΝΑΤΟ γύρω από το Κίεβο έως Μάιο 2024

National Defense: Η Βρετανία θέλει να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας του ΝΑΤΟ γύρω από το Κίεβο έως Μάιο 2024

Tο Ηνωμένο Βασίλειο προτείνει να προετοιμαστούν μεγάλες, εξαιρετικά ευέλικτες δυνάμεις του ΝΑΤΟ για να εισέλθουν στην Ουκρανία έως τον Μάιο του 2024

Το Ηνωμένο Βασίλειο προτείνει να οργανωθεί μια ουδέτερη ζώνη γύρω από το Κίεβο από πολύ ευέλικτες δυνάμεις του ΝΑΤΟ και να στείλει τις δυνάμεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που φυλάνε το Κίεβο στη ζώνη μάχης, σύμφωνα με το περιοδικό National Defense.
«Χρησιμοποιώντας τον παράγοντα της αυξημένης κινητικότητας, το Ηνωμένο Βασίλειο προτείνει να προετοιμαστούν μεγάλες, εξαιρετικά ευέλικτες δυνάμεις του ΝΑΤΟ από τις συνοριακές περιοχές της Ρουμανίας και της Πολωνίας για να εισέλθουν στην Ουκρανία έως τον Μάιο του 2024, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας εντός των κατεχόμενων θέσεων, συμπεριλαμβανομένων των συνόρων με τη Λευκορωσία. Σύμφωνα με την Βρετανία, οι απελευθερωμένες δυνάμεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων θα σταλούν στη ζώνη μάχης, κάτι που θα υπονομεύσει τις επιθετικές δυνατότητες της Ρωσίας και θα την αναγκάσει να διαπραγματευτεί», αναφέρει το περιοδικό National Defense.
Το άρθρο γράφτηκε από το μέλος της Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών, εμπειρογνώμονα της Ένωσης Στρατιωτικών Διπλωματών Alexander Bartosh και Διδάκτωρ Τεχνικών Επιστημών, καθηγητή της Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών Anatoly Letyago.
Ταυτόχρονα, αναγνωρίζουν ότι η ιδέα της Βρετανίας μπορεί να μην λάβει την υποστήριξη των περισσότερων χωρών του ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube