Weather Icon
Ισραήλ , Παλαιστίνη 10 Φεβρουαρίου 2024

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις στη βόρεια και κεντρική Γάζα

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις στη βόρεια και κεντρική Γάζα

Τα στρατεύματα των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) συνεχίζουν τις συνδυασμένες επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας. Τα στρατεύματα εξουδετερώνουν τρομοκράτες, εντοπίζουν πληθώρα όπλων και, παράλληλα, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία (IAF) συνεχίζει να πλήττει τις εχθρικές υποδομές με την καθοδήγηση των χερσαίων δυνάμεων.

 

Οι εντατικές δραστηριότητες των στρατευμάτων συνεχίζονται σε όλο το Khan Yunis, τη βόρεια και την κεντρική Λωρίδα της Γάζας

 

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας, στην κεντρική Γάζα, τα στρατεύματα των IDF σκότωσαν και συνέλαβαν τρομοκράτες. Εν μέσω της δράσης τους, εντόπισαν έναν ένοπλο τρομοκρατικό πυρήνα στην περιοχή και απάντησαν ανοίγοντας πυρ προς τους τρομοκράτες, εξουδετερώνοντάς τους.

 

Στο δυτικό Khan Yunis, τα στρατεύματα των IDF συνεχίζουν να διεξάγουν στοχευμένες επιδρομές εναντίον τρομοκρατικών στόχων. Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις εντόπισαν πολυάριθμα όπλα, συμπεριλαμβανομένων τυφεκίων AK-47, δεκάδων χειροβομβίδων και φυσιγγίων, RPGs, γιλέκων και εκρηκτικών μηχανισμών.

 

Τα στρατεύματα των IDF εξουδετέρωσαν αρκετούς τρομοκρατικούς πυρήνες στο δυτικό Khan Yunis κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εν μέσω των χτυπημάτων της προηγούμενης ημέρας, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις σκότωσαν τρομοκράτες, εντόπισαν και κατέσχεσαν επιπλέον όπλα.

 

 

 

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: http://www.israelnationalnews.com/news/384964

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube