REAL TIME |

Weather Icon
Video , Ιστορία , Μελέτης Μελετόπουλος 27 Φεβρουαρίου 2024

Μελέτης Μελετόπουλος στους Leaders: Ο ιστορικός προορισμός του Ελληνισμού

Μελέτης Μελετόπουλος στους Leaders: Ο ιστορικός προορισμός του Ελληνισμού

Στην εκπομπή LEADERS στις 26.02.2024 με τον Ηλία Παπανικολάου, ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μελέτης Μελετόπουλος αναλύει πώς πρέπει να «διαβάζουμε» την προσωπικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ώστε να τοποθετείται στη σωστή της διάσταση, πώς πρέπει να αξιοποιούμε τα ιστορικά μας πρότυπα, πώς πρέπει να αντιδρούμε στις προκλήσεις των Τούρκων, αλλά και τι θα σημαίνει για τη χώρα μας η ενδεχόμενη επανεκλογή του Τραμπ στις ΗΠΑ.

Ο δημοσιογράφος του Sportdog.gr, Χρήστος Κωνσταντινίδης, μεταφέρει τις αντιδράσεις των Τούρκων για την πτήση Δένδια με F-16 Viper πάνω από το Αιγαίο και τις δηλώσεις υπεράσπισης της ελληνικής κυριαρχίας πέρα των 3 ναυτικών μιλίων από τις τουρκικές ακτές. Παράλληλα αποκαλύπτει ποιος είναι ο Έλληνας καθηγητής, από τον οποίο o κατασκευαστής του πρώτου τουρκικού drone, Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, μυήθηκε στα μυστικά της ρομποτικής.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube