Weather Icon
Ισραήλ , Παλαιστίνη 11 Ιανουαρίου 2024

IDF: Εξουδετερώθηκαν οκτώ τρομοκράτες της Χαμάς που κατευθύνονταν προς ένα σχολείο (vid)

IDF: Εξουδετερώθηκαν οκτώ τρομοκράτες της Χαμάς που κατευθύνονταν προς ένα σχολείο (vid)

Συνεχίζονται οι μάχες στο κεντρικό και νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας

Συνεχίζονται οι μάχες κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στο Χαν Γιουνίς της νότιας Γάζας και στο Μαγκάζι στο κέντρο της Λωρίδας, σύμφωνα με τους IDF.

Συγκεκριμένα, σε ένα περιστατικό στο Maghazi στρατεύματα της Ταξιαρχίας Golani εντόπισαν τρεις τρομοκράτες της Χαμάς να βγαίνουν από μια σήραγγα. Οι τρομοκράτες στη συνέχεια χτυπήθηκαν από αεροσκάφος.

Σε ένα άλλο περιστατικό, οι IDF λένε ότι έφεδροι της ταξιαρχίας Yiftah εντόπισαν οκτώ μέλη της Χαμάς να κινούνται προς ένα σχολείο στο Maghazi και τους σκότωσαν με πυρά ελεύθερου σκοπευτή.

Επίσης, στο Khan Younis, αναφέρουν ότι στρατεύματα της Ταξιαρχίας Givati εντόπισαν τρεις τρομοκράτες της Χαμάς να βγαίνουν από ένα κτίριο όπου φυλάσσονταν όπλα και κάλεσαν αεροπορική επιδρομή.

Επίσης στην περιοχή Khan Younis, η Ταξιαρχία Commando εντόπισε δύο μέλη της Χαμάς, ο ένας τοποθετούσε εκρηκτικό μηχανισμό και ο άλλος παρατηρούσε από μια ταράτσα. Οι IDF λένε ότι και οι δύο πράκτορες σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή από μαχητικό αεροσκάφος.

liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube