Ισραήλ , Παλαιστίνη 12 Ιανουαρίου 2024

Η Τουρκία συνεχίζει το εμπόριο με το Ισραήλ με… 701 πλοία από τον Οκτώβριο του 2023

Η Τουρκία συνεχίζει το εμπόριο με το Ισραήλ με… 701 πλοία από τον Οκτώβριο του 2023

Την ώρα που 23.000 άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν σκοτωθεί στη Γάζα, καθημερινά πολλά πλοία μεταφέρουν εμπορεύματα από την Τουρκία στο Ισραήλ. Κάποια από αυτά μεταφέρουν προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν Ισραηλινοί στρατιώτες, μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης.

@infoxak Ο ορισμός της υποκρισίας! Ο Ερντογάν κράζει αλλά συνεχίζει το εμπόριο με το Ισραήλ #Turkey #Israel ♬ original sound – XAK


Η είδηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

«Την περίοδο 7 Οκτωβρίου-31 Δεκεμβρίου του 2023 συνολικά 701 πλοία εκτέλεσαν δρομολόγια από την Τουρκία προς το Ισραήλ. Κι αυτό σημαίνει πως ο μέσος όρος είναι 8 πλοία την ημέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών Αμτουλκαντίρ Ουράλογλου.

«Αυτό είναι απαράδεκτο. Ας μας ανακοινώσουν και πόσα πλοία της οικογένειας Ερντογάν συνέχισαν τα δρομολόγια τους προς το Ισραήλ. Στέλνουν προσευχές στην Παλαιστίνη και πλοία στο Ισραήλ» ανέφερε χαρακτηριστικά αντιδρώντας ο εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Ντενίζ Γιουτζέλ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube