Weather Icon

Ζελένσκι: Χρειαζόμαστε τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ για να νικήσουμε

Ζελένσκι: Χρειαζόμαστε τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ για να νικήσουμε

Νέα έκκληση του προέδρου της Ουκρανίας για βοήθεια

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφτασε την Πέμπτη για μια απροειδοποίητη επίσκεψη στη Διοίκηση Στρατού των ΗΠΑ στην Ευρώπη στο Βισμπάντεν, έπειτα από τις επισκέψεις του στις ΗΠΑ και τη Νορβηγία.

«Για άλλη μια φορά πείστηκα για την εξαιρετική ποιότητα της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία. Την χρειαζόμαστε πολύ για τη νίκη», έγραψε ο Ζελένσκι στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Πρόσθεσε ότι αναμένει ότι το αμερικανικό Κογκρέσο θα λάβει σύντομα απόφαση για τη συνέχιση της υποστήριξης της Ουκρανίας κατά της εισβολής της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, το περιεχόμενο της επίσκεψής του στη Γερμανία, μετά την Αργεντινή, τις ΗΠΑ και τη Νορβηγία, είναι ακόμη ασαφές.

Η άφιξη του Ουκρανού προέδρου έγινε γνωστή από την αστυνομία της Φρανκφούρτης, η οποία ενημέρωσε μέσω «Χ» για τη διακοπή της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένους δρόμους.

liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube