Weather Icon

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ρωσία χτύπησε βίαια το ΝΑΤΟ και συνέτριψε τον Ουκρανικό στρατό

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ρωσία χτύπησε βίαια το ΝΑΤΟ και συνέτριψε τον Ουκρανικό στρατό

Η Ρωσία προκάλεσε ζημιά στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, το ΝΑΤΟ, σταματώντας την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που είχε προετοιμάσει, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.

«Η Ρωσία νίκησε την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που πιο σωστά θα ονομαζόταν ΝΑΤΟ, αφού, έχοντας νικήσει τον ουκρανικό στρατό, η Ρωσία έδωσε και ένα πλήγμα στο ΝΑΤΟ», σημείωσε ο Scott Ritter.

Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η συμμαχία άδειασε τα οπλοστάσια της προκειμένου να προμηθεύσει το Κίεβο με τα απαραίτητα όπλα για την επιθετική επιχείρηση.

Ως αποτέλεσμα, καταστράφηκαν σχεδόν όλα και τα ουκρανικά στρατεύματα που εκπαιδεύτηκαν να χρησιμοποιούν αυτόν τον εξοπλισμό σκοτώθηκαν, αιχμαλωτίστηκαν ή τραυματίστηκαν.

“Οι Ρώσοι, εν τω μεταξύ, έχουν έναν στρατό που όχι μόνο είναι άθικτος, αλλά συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Προχωρούν στην επίθεση και βλέπουμε σίγουρες ενέργειες σχεδόν σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής”, κατέληξε ο Scott Ritter.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν μερικές ημέρες, στις 12 Δεκεμβρίου, ο Ritter σε δηλώσεις του ανέφερε, ότι οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χάνουν έως και το 90% όσων κινητοποιήθηκαν λόγω της ανικανότητας της ηγεσίας της Ουκρανίας. Ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ είχε αναφέρει, ότι το 80% με 90% των ανδρών που εκπαιδεύτηκαν είναι νεκροί ή τραυματίες βασίζοντας τις πληροφορίες του στον στρατιωτικό επίτροπο της Poltava.

Μάλιστα ο Ritter είχε ισχυριστεί, ότι οι δυτικές χώρες ενδέχεται να αποφασίσουν να σκοτώσουν τον Ζελένσκι φού πλέον δεν είναι χρήσιμος και πως η ουκρανική αντεπίθεση απέτυχε παταγωδώς.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube