Weather Icon
Αθλητικά , Τουρκία 12 Δεκεμβρίου 2023

Μέλος του AKP ο πρόεδρος της Ανκαρακουτσού που γρονθοκόπησε διαιτητή! Δήλωση από Ερντογάν

Μέλος του AKP ο πρόεδρος της Ανκαρακουτσού που γρονθοκόπησε διαιτητή! Δήλωση από Ερντογάν
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κότσα, ο οποίος έριξε μπουνιά στον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Ρίζεσπορ στην Τουρκία.

Τρία άτομα, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού ο οποίος επιτέθηκε στον διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, συνελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα Ανκαραγκουτσού – Ρίζεσπορ, ο πρόεδρος της ομάδας από την Άγκυρα μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές στον διαιτητή της αναμέτρησης Χαλίλ Ουμύ Μελέρ, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα κι από άλλα άτομα.

Ο άτυχος ρέφερι αποχώρησε σοβαρά τραυματισμένος, με τον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας να ανακοινώνει τα ξημερώματα της Τρίτης, ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας αναβλήθηκαν επ’ αόριστον.

Θέση πήρε και ο ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος καταδίκασε το περιστατικό και ανακοίνωσε την αποβολή του Φαρούκ Κότσα από το κόμμα του. Ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού είναι μέλος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρώην βουλευτής.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube