Weather Icon

Future Warfare: Aνάλυση Τουρκικών βομβαρδισμών έναντι Κούρδων σε Συρία και Ιράκ μέσω TB-2 Bayraktar & MAΜ-L

Future Warfare: Aνάλυση Τουρκικών βομβαρδισμών έναντι Κούρδων σε Συρία και Ιράκ μέσω TB-2 Bayraktar & MAΜ-L

Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία έχει οδηγηθεί σε μία σειρά επιθέσεων από αέρος έναντι Κουρδικών στόχων σε Συρία και Ιράκ. Στόχοι είναι ενεργειακές εγκαταστάσεις, αγροτικοί οικισμοί και σπίτια Κούρδων πολιτών. Κούρδοι αντάρτες μάλιστα προ λίγων ημερών διεξήγαγαν καταδρομική επιχείρηση έναντι τουρκικής βάσης στα χιονισμένα βουνά του Ιράκ.

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από το Ιρακινό Τουρκμενικό Μέτωπο το οποίο διοικεί και βασίζεται στην περιφερειακή κυβέρνηση του Κουρδιστάν στο Ιράκ δείχνει τα επακόλουθα των κυμάτων αεροπορικών επιδρομών της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας κατά του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) για την υποστήριξη της Τουρκίας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ιρακινό κόμμα.

Κάτι τέτοιο, όπως ήταν αναμενόμενο, εξόργισε τους Ιρακινούς Κούρδους υπέρ του PKK, οι οποίοι χαρακτήρισαν μια τέτοια πράξη προδοσία κατά του κουρδικού λαού του Ιράκ.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των βομβαρδισμών από βλήματα MAM-L έναντι τόχων στην Συρία. Υδροηλεκτρικά εργοστάσια και αποθήκες νερού για τους πληθυσμούς της περιοχής έχουν χτυπηθεί και η διεθνής κοινότητα φαίνεται να σιωπά μη δίνοντας σημασία στην ανθρωπιστική καταστροφή των λαών της περιοχής.

 

ΠΗΓΗ: Future Warfare

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube