Weather Icon
Ισραήλ , Παλαιστίνη 5 Δεκεμβρίου 2023

Επιδρομή των IDF στο αρχηγείο της Χαμάς στη Τζαμπαλίγια

Επιδρομή των IDF στο αρχηγείο της Χαμάς στη Τζαμπαλίγια

Βρήκαν ρουκέτες και άλλα όπλα

Επιδρομές στο γενικό αρχηγείο της Χαμάς στην περιοχή Τζαμπαλίγια στη βόρεια Γάζα πραγματοποιούν οι IDF, συγκεκριμένα η 551η Ταξιαρχία και η μονάδα καταδρομών Shayetet 13 του Πολεμικού Ναυτικού, αναφέρουν οι Times of Israel.

Σύμφωνα με τις IDF, η 162η Μεραρχία άρχισε να επιχειρεί βαθύτερα στην Τζαμπαλίγια μετά την ολοκλήρωση της περικύκλωσης του προσφυγικού της καταυλισμού τις τελευταίες ημέρες.

Λέει ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας, τα στρατεύματα επιχείρησαν στην Τζαμπαλίγια για να καταστρέψουν τα περιουσιακά στοιχεία της Χαμάς. Οι στρατιώτες εντόπισαν ρουκέτες και άλλα όπλα και κατηύθυναν αεροπορικές επιδρομές εναντίον στελεχών της Χαμάς.

Οι IDF λένε ότι σε κοινή επιχείρηση που διεξήχθη με τη γενική υπηρεσία ασφαλείας Σιν Μπετ (Shin Bet), έφεδροι της 551ης Ταξιαρχίας και κομάντος Shayetet 13 πραγματοποίησαν έφοδο στο γενικό αρχηγείο της Χαμάς στην Τζαμπαλίγια και βρήκαν όπλα και διάφορα μηχανήματα.

Η Πολεμική Αεροπορία συνέχισε να πραγματοποιεί πλήγματα στη Γάζα, με τις IDF να αναφέρουν ότι χθες, Δευτέρα, χτύπησε μια ομάδα επίλεκτων στελεχών της Χαμάς, Νούμπα (Nukhba) κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης με την Ταξιαρχία Αλεξιπτωτιστών. Τα στρατεύματα βρήκαν επίσης μια κρύπτη με ρουκέτες, σύμφωνα με τις IDF.

liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube