Weather Icon
Θράκη (Πομακικό) , Τουρκία 1 Νοεμβρίου 2023

Νίκος Αρβανίτης στο KomotiniPress: Ποιό μήνυμα εκπέμπουν για την Θράκη “Γκρίζοι Λύκοι”, “Μαύρη Χήρα”, “Εγκάθετοι” και “Διαχειρίσιμοι Υποτελείς”

Νίκος Αρβανίτης στο KomotiniPress: Ποιό μήνυμα εκπέμπουν για την Θράκη “Γκρίζοι Λύκοι”, “Μαύρη Χήρα”, “Εγκάθετοι” και “Διαχειρίσιμοι Υποτελείς”

Γιατί οι τρεις βουλευτές της Θράκης μπήκαν σε κάδρο φωτογράφισης με την παρακρατική Ισικ Σαδικ Αχμέτ; – Ποιο το μήνυμα που εκπέμπεται για την Θράκη; – Επετειακή “συνύπαρξη” Εγκαθέτων και “Διαχειρίσιμων Υποτελών” ; – Τι ζητούσαν παλαιοί και νέοι Αιρετοί νομιμοποιώντας το παρακρατικό πολιτικό ισλάμ της Τουρκίας;

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε μια γραμμικού τύπου συντονισμένη ψυχολογική επιχείρηση οι σημειολόγοι της τουρκικής προπαγάνδας επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στην επικαιρότητα με αφορμή τον επετειακό εορτασμό των 100 χρόνων της τουρκικής δημοκρατίας.

Με τέσσερις κεντρικού χαρακτήρα εκδηλώσεις , η τουρκική προπαγάνδα -κατάλληλα διαμορφωμένη- σε συνδυασμό με τα κεντρικά μηνύματα που εξέπεμψε εναντίον της Ελλάδας και ο Ρ.Τ. Ερντογάν, μας έστειλε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα σε τέσσερα μέρη εν μέσω της Εθνικής Επετειου του ΟΧΙ:

1.Σε πολυπληθή δεξίωση σε κεντρικό εμβληματικό ξενοδοχείο των Αθηνών στις 27 Οκτωβρίου, η Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση . Ο Τούρκος πρέσβης η Α.Ε. κ. Τσαγατάι Έρτζιγες αφιέρωσε το μεγαλύτερο κομμάτι της ομιλίας του στα Ελληνοτουρκικά, επιχειρώντας να εκπέμψει θετικό μήνυμα για το μέλλον των σχέσεων Αθηνών – Άγκυρας, στη σκιά της επαναπροσέγγισης που «τρέχει» σε επίπεδο υφυπουργών Εξωτερικών αλλά και με φόντο το διμερές Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας (ΑΣΣ) που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη. Εμείς να επισημάνουμε την παρουσία του Εγκαθέτου Λεβέντ Σαδίκ που μας αφορά άμεσα αναφορικά με τις εξελίξεις στην Θράκη.

2.Στις 29 Οκτωβρίου 2023 ανάλογη τελετή , καλά προσχεδιασμένη, πραγματοποιήθηκε στον κήπο του “Οίκου Ατατούρκ” στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα του τουρκικού προξενείου της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή επισκεπτών και μαθητών από την Τουρκία. Το ίδιο βράδυ, σε μαζική εορταστική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, με αφορμή τον πόλεμο στο Ισραήλ και την κατάσταση στης Λωρίδα της Γάζας, ο κ. Ερντογάν υπενθύμισε το αναθεωρητικό δόγμα της Άγκυρας μιλώντας για χώρες «που είναι τόσο δικές μας και μας χώρισαν». Σε αυτές, ο Τούρκος Πρόεδρος συμπεριέλαβε μια σειρά χωρών και περιοχών που ήταν υπό Οθωμανική κατοχή, συμπεριλαμβάνοντας ονομαστικά τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη.

3. Παράλληλα, στο κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου η δεξίωση για τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε από το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στη Ρόδο στον κήπο της Γενικής Προξενικής Κατοικίας όπου και παρευρέθηκαν οι προσκληθέντες βάσει πρωτοκόλλου με την συμμετοχή και του καλλιτεχνικού σχήματος από την Τουρκία Marmaris Coda Academy. Στο μήνυμά του ο Γενικός Πρόξενος Salim Kırcalıali τόνισε ότι “η Δημοκρατία της Τουρκίας, της οποίας τα εκατό χρόνια γιορτάζουμε με μεγάλο ενθουσιασμό σήμερα, είναι το θεμέλιο που δημιουργήσαμε σε αυτά τα εδάφη.Είναι η τελευταία μας κατάσταση. Έχει όλη τη συσσώρευση της κρατικής μας παράδοσης 2.200 ετών, η οποία βρίσκει επίσης το νόημά της στα 16 αστέρια στο προεδρικό σήμα της Δημοκρατίας της Τουρκίας”

4. Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023, το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή πραγματοποίησε δεξίωση μεταξύ 19.00 και 21.00, σε αίθουσα εκδηλώσεων στον (πολύπαθο) Ίασμο του Ν.Ροδόπης με την ευκαιρία των 100 χρόνων από την ίδρυση της Δημοκρατίας.Οι Αρνητές της Συνθήκης της Λωζάννης πλαισίωσαν τον Τούρκο Προξενο στον Ίασμο (ή αντιστρόφως) σε μία μεγαλειώδη επίδειξη του κράτους χορηγού της τρομοκρατίας, όπου και διαπιστώθηκε κοσμοσυρροή και συνωστισμός.Ο Τούρκος Πρόξενος πλαισιωθείς από αιρετούς, παλιούς και νέους, καθώς και από άλλους παράγοντες, παραγοντίσκους κι ανθυποπαράγοντες έστειλε το μήνυμα του τουρκικού παρακράτους προς την τοπική κοινωνία επιδεικνύοντας τους ως λάφυρα!!!! έτσι όπως ήταν άβουλοι , φοβισμένοι και πρόθυμοι υποτελείς.

Από τις (επισυναφθείσες) εικόνες απορρέουν και τα ακόλουθα ερωτήματα:

  • Πώς μπόρεσαν οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συνταχθούν με την χήρα του Αχμέτ Σαδίκ;
  • Γιατί 3 βουλευτές της Θράκης μπήκαν σε κάδρο φωτογραφισης με την παρακρατικη Ισικ Σαδικ;
  • Τι δουλειά μπορεί να έχει ανάμεσα σε επίσημους η χήρα Ίσικ Σαδικ;
  • Ποιο το μήνυμα που εκπέμπεται για την Θράκη;
  • ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Οι πολιτικοί αρχηγοί των Αθηνών αντιλαμβάνονται ότι ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΕΦ/DEB; Η παρακρατική σέκτα απλά χρησιμοποιεί τα κόμματα για να εκλέξει τους αρεστούς σε αυτήν εντός του ισχύοντος πολιτικού κι εκλογικού συστήματος αλλά Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΕΦ/DEB ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ γνωστό και ΑΣΕΤΜΔΘ στο οποίο και συμμετέχουν άπαντες οι Εγκάθετοι.

                                                                  

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube