Weather Icon
Video , Κύπρος , Λαθρομετανάστευση 12 Νοεμβρίου 2023

Μεγάλη μπίζνα το Μεταναστευτικό στην Κύπρο! Πλαστογραφούν υπογραφές υπουργών και δίνουν άδειες παραμονής

Μεγάλη μπίζνα το Μεταναστευτικό στην Κύπρο! Πλαστογραφούν υπογραφές υπουργών και δίνουν άδειες παραμονής

Κύκλωμα δικηγόρων χειραγωγεί ανθρώπους! Απίστευτες στρεβλώσεις στη νομοθεσία για το άσυλο και τη μετανάστευση.

Το μεταναστευτικό όπως και στην Ελλάδα έτσι και στην Κύπρο αποτελεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η Μεγαλόνησος κατακλύζεται καθημερινά από παράνομες αφίξεις μεταναστών, αδυνατεί να αναχαιτίσει τις ροές, ενώ δεν μπορεί να προχωρήσει απελάσεις παράνομων. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι όπως και στη χώρα μας έτσι και σε εκείνο άκρο του Ελληνισμού, το μεταναστευτικό έχει εξελιχθεί σε μία πολύ μεγάλη μπίζνα.

Το μεταναστευτικό έχει πάψει να είναι θέμα ανθρωπιστικό από τη στιγμή που έχουν παρεισφρήσει κυκλώματα δικηγόρων. Όπως καταλαβαίνετε, το πρόβλημα έχει μετατραπεί για κάποιους σε μία ιδιαίτερα επικερδή βιομηχανία. Πλαστογραφούν υπογραφές υπουργών προκειμένου να δίνονται άδειες παραμονής σε μετανάστες. τα οποία πήγαιναν στα κέντρα φιλοξενίας είτε να προκαλέσουν επεισόδια στον χώρο φιλοξενίας είτε δίνοντάς τους ψεύτικες και λανθασμένες πληροφορίες όσον αφορά τα δικαιώματα παραμονής τους. Όλα αυτά συνεχίζονται και δυστυχώς δεν υπάρχει καταδίκη των συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία συνεχίζουν να εξασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου.

Ειδικοί υποστηρίζουν, ότι υπάρχουν πολλές στρεβλώσεις όσον αφορά τη συγκεκριμένη νομοθεσία για το άσυλο και τη μετανάστευση. Αυτά προβλήματα δημιουργούν με τις σειρά τους καθυστερήσεις και δίνουν το δικαίωμα στον κάθε επιτήδειο να εκμεταλλεύεται το σύστημα και τις αρχές της δημοκρατίας, αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους. Με ψευδείς παραστάσεις για την παραμονή των ανθρώπων αυτών από τους οποίους αντλούν ποσά, είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για σχέδιο εξαπάτησής τους.

Σε αυτή τη μπίζνα σημαντικό ρόλο παίζουν, όπως και στην Ελλάδα κάποιες ΜΚΟ με τις οποίες επικρατεί τεράστιο πολεμικό κύμα. Στην Κύπρο διαγράφηκαν ΜΚΟ που ήταν βιτρίνες των κυκλωμάτων εκμετάλλευσης των μεταναστών. Υπάρχει όμως ένα ακόμα πρόβλημα που πρέπει να επισημανθεί. Δίνονται προεδρικές χάρες σε αλλοδαπούς που έχουν ποινικό μητρώο!!!

Πάρτε μια γεύση από την κατάσταση που επικρατεί βλέποντας ένα απόσπασμα της εκπομπής «Τομές στα Γεγονότα» με την Πέτρα Αργυρού, στην τηλεόραση «ΣΙΓΜΑ».

ΠΗΓΗ: Γεωπόλδος / Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube