Weather Icon
Θράκη (Πομακικό) , Τουρκία 17 Νοεμβρίου 2023

Μεχμέτ Αρήφ: Ο Αιρετός του Δήμου Ιάσμου που επιχειρεί τη νομιμοποίηση του παρακράτους

Μεχμέτ Αρήφ: Ο Αιρετός του Δήμου Ιάσμου που επιχειρεί τη νομιμοποίηση του παρακράτους

Οι Εγκάθετοι προκαλούν στον Ίασμο – Ο Μεχμέτ Αρήφ προβάλλει την παρακρατική ΑΣΕΤΜΔΘ – Θα παρέμβει κανείς;

Έκπληξη προκάλεσε δήλωση του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Μεχμέτ Αρήφ(ογλου) σχετικά με τους πυρόπληκτους του δήμου Ιάσμου όπου γίνεται αναφορά στον ρόλο του παρακρατικού οργάνου των Εγκαθέτων ΑΣΕΤΜΔΘ, της οποίας προΐσταται ο ψευδομουφτής Ιμπραήμ Σερήφ.

Υπέρμαχος του εκτουρκισμού των Πομάκων ο κ. Μεχμέτ Αρήφ

 

Ο γνωστός και για άλλες προκλητικές δηλώσεις του στο παρελθόν κ. Μεχμέτ Αρήφ δίνει την εντύπωση ότι ενεργεί βεβιασμένα, παρακάμπτοντας Θεσμικά Πρόσωπα (όπως ο σημερινός δήμαρχος κ. Μουμίν Μουμίν) αλλά και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ιμάμ Τζανέρ.

 O κ. Ιμάμ Τζανέρ οφείλει άμεσα να ζητήσει από τον συνεργάτη του ανάκληση της δήλωσής του (η οποία φιλοξενήθηκε από όλα τα τουρκόφωνα μειονοτικά μέσα των Εγκαθετων) όπως άλλωστε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιάσμου ενώ τίθεται ζήτημα και για τα όργανα της Αποκεντρωμένης η οποία τελεί εν υπνώσει (το’χουμε δει και στην περίπτωση του Οντέρ Μουμίν).

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε διαπιστώσει κάποια αντίδραση από τους Χριστιανούς συνυποψηφίους του κ. Μεχμέτ Αρήφ στον συνδυασμό του κ. Ιμάμ Τζανέρ.

Υ.Γ.Δεν είναι τυχαίο ότι η δήλωση του Μεχμέτ Αρήφ συμπίπτει με την επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους

   

 

ΠΗΓΗ: Komotinipress.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube