Weather Icon
Αθλητικά , Κροατία 3 Οκτωβρίου 2023

Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι φυγάδευσε χούλιγκαν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι φυγάδευσε χούλιγκαν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την Αθήνα

64 μέλη της αποστολής της Dinamo ταξίδεψαν στην Ελλάδα αλλά στην Κροατία επέστρεψαν 65. Ο επιπλέον επιβάτης ήταν ένας από τους Bad Blue Boys, τον οποίο η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έβαλε λαθραία στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αντιπροσωπεία της, του έδωσαν να φορέσει  ρούχα της Dinamo και στη συνέχεια τον επιβίβασαν στην πτήση τσάρτερ  για το Ζάγκρεμπ.

 

Αυτό αποκαλύπτει το κροατικό περιοδικό Nacional, αναφερόμενο στην αιματηρή επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, τον Αύγουστο, όπου βρήκε άδικο θάνατο ο Μιχάλη Κατσουρής.

Σύμφωνα με το περιοδικό πρόκειται για τον γιο ενός εργαζόμενου και μέλους της συνέλευσης της Ντιναμό, που τηλεφώνησε  στην πρόεδρο της ομάδας, Βλάτκα Πέρας, στην Αθήνα και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον βοηθήσουν.

Ο νεαρός Ντίνο Κόρντιτς, όταν η ελληνική Αστυνομία άρχισε να συλλαμβάνει χούλιγκαν, κρύφτηκε σε έναν θάμνο και τηλεφώνησε στον πατέρα του. σύμφωνα με  από πηγές προσκείμενες στην ηγεσία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Από εκεί τον παρέλαβαν με ταξί, δύο στελέχη της Κροατικής ομάδας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης, ότι ολόκληρος ο σύλλογος βρίσκεται  σε συναγερμό  εδώ και ενάμιση μήνα μήπως διαρρεύσουν πληροφορίες για το θέμα, που ο πατέρας του νεαρού επιβεβαίωσε στην αστυνομία.

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube