Weather Icon
Εγκληματικότητα , Τουρκία 4 Οκτωβρίου 2023

Μακελειό στην Λούτσα: Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ – Τι τους «πρόδωσε» – Αναζητείται άλλος ένας άνδρας

Μακελειό στην Λούτσα: Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ – Τι τους «πρόδωσε» – Αναζητείται άλλος ένας άνδρας

Εξιχνιάστηκε η εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως έγινε γνωστό κατά τις σχετικές ανακοινώσεις που έγιναν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις αλλοδαπών 32 και 28 ετών.

Ο ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή η συγκεκριμένη υπόθεση τέθηκε σε προτεραιότητα, καθώς ο τρόπος τέλεσης της ανθρωποκτονίας παρέπεμπε σε οργανωμένο έγκλημα.

Ο πρώτος, ο 32χρονος ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο οποίος έφερε ρούχα και παπούτσια που φορούσε και κατά τη μετάβαση στο σημείο της δολοφονίας. Ο 32χρονος μάλιστα είχε κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό και την εκτέλεση της δολοφονίας.

Ο δεύτερος ο 28χρονος (είχε ρόλο στις προπαρασκευαστικές ενέργειες) συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στον Άγιο Δημήτριο και επίσης έφερε ρούχα και παπούτσια που φορούσε και κατά τη μετάβαση στο σημείο της δολοφονίας. Εκεί τον μετέφερε ο 32χρονος.

Επιπλέον, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου διέμενε εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης και δύο πλαστά δελτία ταυτότητας. Είχε πολιτικό άσυλο.

Ο άνδρας που ονομάζεται Σουλεϊμάν (32χρονος) ήταν τελικά ο οδηγός του οχήματος και είχε κεντρικό ρόλο οργανωτή στην εκτέλεση. Ήταν ο ίδιος που τους βρήκε το σπίτι, καθώς είπε στα θύματα ότι η συγκεκριμένη κατοικία ήταν κοντά στο αεροδρόμιο και τους προμήθευσε ταυτότητες πλαστές, ενώ τους οδήγησε στο σημείο.

Δεν έχει εξακριβωθεί εάν τράβηξαν αυτοί τη σκανδάλη.

Και οι δύο είχαν απασχολήσει εκτός Ελλάδας για παράβαση των νόμων περί όπλων και αλλοδαπών. Εδώ ήταν «καθαροί».

Οι Αρχές αναζητούν άλλον έναν άνδρα.

 

Μακελειό στην Λούτσα: Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ – Τι τους «πρόδωσε» – Αναζητείται άλλος ένας άνδρας

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube