Weather Icon

Μελέτης Μελετόπουλος: Οργανωμένη ταπείνωση! Να μην επισκεφτεί τον Ερντογάν ο Μητσοτάκης

Μελέτης Μελετόπουλος: Οργανωμένη ταπείνωση! Να μην επισκεφτεί τον Ερντογάν ο Μητσοτάκης

Μελέτης Μελετόπουλος: Μήνυμα ισοπέδωσης από Ερντογάν σε Μητσοτάκη η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί (μετά την Αγιά Σοφιά), πριν την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει την Ιστορική Βυζαντινή Μονή της Χώρας σε Τζαμί.

Ο διδάκτωρ Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Γενεύης και διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας κάνει λόγο για μια ενέργεια ταπείνωσης της Ελλάδας και καλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε να αναβάλει την επίσκεψή του στην Άγκυρα την Δευτέρα 13 Μαίου, είτε να αναδείξει στον μέγιστο βαθμό όλες τις προκλήσεις τις οποίες ανεχόμαστε από πλευράς Τουρκίας. Και να μην μείνουμε στην χλιαρή, όπως της χαρακτηρίζει ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών που κάνει λόγο για “πρόκληση της διεθνούς κοινότητας”. Γιατί εμείς να ανοίγουμε Τζαμιά στην Ελλάδα διερωτάται και στην Τουρκία να κλείνουν Βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια και να μετατρέπονται σε Τζαμιά;

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube