Weather Icon

Γαβριήλ Χαρίτος: Έφτασαν στην Κύπρο δυνάμεις χωρών-μελών του ΝΑΤΟ

Γαβριήλ Χαρίτος: Έφτασαν στην Κύπρο δυνάμεις χωρών-μελών του ΝΑΤΟ
-Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτασαν στην Κύπρο δυνάμεις χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, όπου ήδη βρίσκονται αμερικανικες δυνάμεις.
– Επίσκεψη συμπαράστασης στο Ισραήλ πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα συναντηθεί με τον ισραηλινό Πρωθυπουργό Νετανιάχου και θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα . Αύριο αναμένεται και ο Μακρόν.
– Βομβαρδίστηκαν περιοχές πλησιον των νοσοκομείων Αλ-Κοντς, Σίφα και του Ινδονησιακού νοσοκομείου στη Γάζα. Το Ισραήλ διαψεύδει ως προς την περιοχή πλησιον του νοσοκομείου Αλ-Κοντς.
– 320 στόχοι της Χαμας και της Ισλαμικής Τζιχαντ επλήγησαν τις τελευταίες 24 ώρες , σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στρατού . 220 είναι οι μέχρι στιγμης επιβεβαιωμένοι αιχμάλωτοι στη Γάζα, Ισραηλινοί και ξένοι υπήκοοι. 1000 νεκρους της Χαμας έχει στην κατοχή του το Ισραήλ από την αρχή του πολέμου , αναφέρει η ίδια πηγή.
– Πληροφορίες για προσπάθεια των ΗΠΑ να καθυστερήσει η χερσαία επιχείρηση για να κερδηθεί χρόνος προκειμένου να απελευθερωθούν αιχμάλωτοι
– Καταγγελία του Προέδρου Ισαακ Χέρτσογκ ότι η Χαμας προετοιμαζόταν να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου
– Στην Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Ελι Κοεν για να συμμετάσχει στην αυριανή σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube