Weather Icon

Υπεγράφη σύμβαση με το τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ για την υποτροφία “Νίκος Καπετανίδης”

Υπεγράφη σύμβαση με το τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ για την υποτροφία “Νίκος Καπετανίδης”

Σύμβαση με το τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ για την υποτροφία “Νίκος Καπετανίδης” για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 υπέγραψε το “Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης”.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης ανακοινώνει την υπογραφή της σύμβασης με το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την προκήρυξη της υποτροφίας ” Νίκος Καπετανίδης” του Ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Με τις υπογραφές των Χρήστου Φραγκονικολόπουλου, προέδρου του Τμήματος και του Γιώργου Γεωργιάδη,προέδρου του σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης, υλοποιείται εις εκ των βασικών καταστατικών στόχων του σωματείου με την εμπλοκή του κορυφαίου Πανεπιστημίου της Ελλάδας στην ανάδειξη της ιστορικής προσωπικότητας του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη.

Το σύνολο του ποσού διατίθεται με πόρους του σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης ύστερα από μια γενναία προσφορά του Έλληνα ομογενή επιχειρηματία στο Μόναχο Τάσου Παπάζωφ μέσω του του ιστορικού Συλλόγου Ποντίων Μονάχου.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειας ευχαριστούμε και τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη που είχε και την σχετική ιδέα να θεσμοθετηθεί ένα βραβείο Καπετανίδη που τελικώς ορθώς με σύμφωνη γνώμη όλων μας μετατράπηκε σε υποτροφία.

Τα δύο μέρη,το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης δεσμεύονται σε βραχύ χρονικό διάστημα να συνδιοργανώσουν ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της υποτροφίας αλλά και της Ιστορικής κληρονομιάς του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη.

Κοινός τόπος και στόχος είναι αυτή η συνεργασία να καρποφορήσει με την συνέργεια και ενεργό συμμετοχή της Δημοσιογραφικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας γεγονός ήδη ορατό και αναμενόμενο.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube