Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 23 Αυγούστου 2023

Ουκρανία: Η αεράμυνα κατέρριψε 11 από τα 20 drones που εκτόξευσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας

Ουκρανία: Η αεράμυνα κατέρριψε 11 από τα 20 drones που εκτόξευσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας

Επιτυχίες της ουκρανικής αεράμυνας

Η ουκρανική αεράμυνα κατέρριψε 11 από τα 20 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτόξευσε η Ρωσία σε νυχτερινές επιθέσεις, ανακοίνωσε η πολεμική αεροπορία της χώρας την Τετάρτη, σύμφωνα με το Reuters.

Η Ρωσία εξαπέλυσε στη διάρκεια της νύχτας επιθέσεις με drones στο νότιο τμήμα της νότιας ουκρανικής επαρχίας της Οδησσού και σε εγκαταστάσεις σιτηρών στο Δούναβη, περιοχές – κλειδί για τις ουκρανικές εξαγωγές τροφίμων, με εγκαταστάσεις να πιάνουν φωτιά, ανακοίνωσαν οι στρατιωτικές και τοπικές ουκρανικές αρχές την Τετάρτη το πρωί.

“Ο εχθρός έπληξε εγκαταστάσεις αποθήκευσης σιτηρών, καθώς και ένα σύμπλεγμα παραγωγής και διαμετακόμισης στην περιοχή του Δούναβη. Φωτιά ξέσπασε στις αποθήκες, ωστόσο περιορίστηκε γρήγορα. Πυροσβέστες συνεχίζουν να εργάζονται στην κατάσβεση”, τόνισαν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων Telegram.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube