Weather Icon

Disney: Αφόρητες πιέσεις της Τουρκίας για να προβληθεί κανονικά η παραγωγή με τον Κεμάλ

Disney: Αφόρητες πιέσεις της Τουρκίας για να προβληθεί κανονικά η παραγωγή με τον Κεμάλ
Μετά τις πιέσεις της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής όπου καλούσε επίμονα την εταιρία παραγωγής Disney να ακυρώσει την παραγωγή και προβολή της σειράς “Ataturk” με θέμα τα “κατορθώματα” του Μουσταφά Κεμάλ εν όψει της επετείου των 100 ετών από την ίδρυση της γειτονικής χώρας, και τις πληροφορίες χθες από τα τουρκικά ΜΜΕ ότι η Disney είναι έτοιμη να αφαιρέσει όλο το περιεχόμενο, έρχεται η πλευρά της Τουρκίας να πιέσει τη Disney να μην κάνει πίσω.
Η Disney Plus, η οποία ξεκίνησε να εκπέμπει στην Τουρκία το 2019 εδώ και 3 μέρες είχε αφαιρέσει μεγάλο μέρος των τουρκικών παραγωγών από την πλατφόρμα της. Τα «Recep İvedik 7», «Escape», «Bursa Nightingale» αφαιρέθηκαν από την πλατφόρμα και υπήρχαν σκέψεις ότι η σειρά «Atatürk» με πρωταγωνιστή τον Aras Bulut İynemli δεν θα μεταδοθεί.
Προάγγελος εξελίξεων ότι δεν θα μεταδοθεί; Κανείς δεν ξέρει.
Disney: Αφόρητες πιέσεις της Τουρκίας για να προβληθεί κανονικά η παραγωγή με τον Κεμάλ
Η ανακοίνωση της Disney Plus Turkey
Οι πιέσεις συνεχίζονται και σε συνέχεια αυτών η Disney Plus Turkey έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με αυτό το θέμα: Η πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά Atatürk θα προβληθεί πολύ σύντομα στην 100η επέτειο της Δημοκρατίας μας.
ΠΗΓΗ: epontos.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube