Weather Icon

Δημήτρης Νατσιός: Προστατέψτε το αγέννητο παιδί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτρης Νατσιός: Προστατέψτε το αγέννητο παιδί (ΒΙΝΤΕΟ)

Την προστασία του αγέννητου παιδιού ζήτησε ο επικεφαλής της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή.

Ειδικότερα, αφού υποστήριξε ότι η υπογεννητικότητα είναι η μεγαλύτερη εθνική απειλή, είπε ότι η χώρα μετατρέπεται σε μια χώρα γερόντων, γιατί παύει να εκτιμά το θεόσδοτο δώρο της ζωής. Και συνέχισε αναφερόμενος στο νεοσύστατο Υπουργείο Οικογένειας: «Ποιο θα είναι το αντικείμενο του ειδικού αυτού υπουργείου, θα αναλάβει να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα, θα προστατέψει σύμφωνα με την παράδοση και τις επιταγές της εκκλησίας μας, το απολύτως σεβαστό δικαίωμα στη ζωή που έχει “εξ άκρας συλλήψεως” το αγέννητο παιδί;».

Σύμφωνα με τον κ. Νατσιό στόχος της Νίκης είναι το άνοιγμα σχολείων σε όλη την επικράτεια και η παράλληλη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών.

«40 σχολεία έκλεισαν στην Ήπειρο» σημείωσε και εξήγησε πως θέση της «Νίκης» είναι το άνοιγμα σχολείων, ακόμα και σε γωνιές τις Ελλάδας με μόνο 3 παιδιά. «Πρότασή μας η άμεση μονιμοποίηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών», δήλωσε ακόμα ο κ. Νατσιός.

Ο κ. Νατσιός δεν παρέλειψε στην παρέμβασή του να κάνει μια έμμεση αναφορά στο θέμα των αμβλώσεων καθώς διερωτήθηκε ποιο θα είναι αντικείμενο του νέου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. «Ποιο θα είναι το αντικείμενο του ειδικού αυτού υπουργείου, θα αναλάβει να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα, θα προστατέψει σύμφωνα με την παράδοση και τις επιταγές της εκκλησίας μας, το απολύτως σεβαστό δικαίωμα στη ζωή που έχει “εξ άκρας συλλήψεως” το αγέννητο παιδί;».

Επίσης, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «εξαπάτησε» τους ψηφοφόρους της, επειδή προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης αλλά και καταπάτηση του Συντάγματος.

Παράλληλα, εξήγησε πως χρειάζεται «οι δεσμοί της Ελλάδας με την ομογένεια να γίνουν και πάλι ισχυροί».

Ο κ. Νατσιός στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς και στα ζητήματα της ακρίβειας. «Δεν είναι επίμονη η ακρίβεια αλλά η κερδοσκοπεία των μεγάλων ομίλων για τους οποίους δεν είπε τίποτα ο κ. Μητσοτάκης», είπε.

Δεν ήρθαμε για να κάνουμε την «Βουλή τσίρκο» είπε πριν κλείσει τον λόγο του.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Δημητρίου Νατσιού, Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΙΚΗΣ, επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης την πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube