REAL TIME |

Weather Icon

Δημήτρης Καραϊτίδης: Αυτοί έχουν πρόβλημα όχι εμείς!

Δημήτρης Καραϊτίδης: Αυτοί έχουν πρόβλημα όχι εμείς!

Δημήτρης Καραϊτίδης: Ανοίγει σκοτεινό παράθυρο! Χρειάζεται προσοχή και επιφυλακτικότητα. Αστείες οι δηλώσεις Ερντογάν για τα F-16. Τί θα πει η οικογένεια του αδικοχαμένου σμηναγού Ηλιάκη;

Ο πρέσβης ε.τ Δημήτρης Καραϊτίδης, μιλώντας στον απόηχο της Συνόδου Κουρυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους και της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν , διατυπώνει σοβαρές επιφυλάξεις και συνιστά ετοιμότητα για κάθε πιθανή αντίδραση παρά τα όσα λέει φραστικά και μόνο τώρα ο Ερντογάν και όχι επικοινωνιακή αφέλεια στην Ελλάδα όπως η φραστική του δέσμευση για την μη χρήση των F-16 εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, αποκρύπτοντας το υπαρκτό παρελθόν σε βάρος μας, με παραβιάσεις ,παραβάσεις και υπερπτήσεις.

Τα όσα σημειώνει , χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, αφού σημειώνει εμφατικά πως η αναθεωρητική ατζέντα της Τουρκίας σε τίποτα δεν υπάρχει ένδειξη ότι έχει μεταβληθεί, τουναντίον το δόγμα της “γαλάζιας πατρίδας” επεκτάθηκε και σε “δόγμα γαλάζιων αιθέρων” χωρίς κανένας επίσημος της Τουρκίας να πάρει έστω αποστάσεις από αυτό.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube