Weather Icon

Χαμός στη Θράκη με τους υποψήφιους που στηρίζονται από το τουρκικό προξενείο! Μπήκαν μπροστά οι Ερντογανικοί Επικοινωνιακοί Μηχανισμοί

Χαμός στη Θράκη με τους υποψήφιους που στηρίζονται από το τουρκικό προξενείο! Μπήκαν μπροστά οι Ερντογανικοί Επικοινωνιακοί Μηχανισμοί

Το Ερντογανικό ΜΜΕ ”Star” στηρίζει έμμεσα ΣΥΡΙΖΑ & μιλάει για ”Τούρκους” βουλευτές που εκλέχθηκαν στη Ροδόπη – ”Χτυπάνε τον Φερχάτ & το προξενείο”! – Νέα στήριξη σε ΣΥΡΙΖΑ από τουρκόφωνα ΜΜΕ! – Τουρκόφωνο ΜΜΕ: ”Μητσοτάκη δεν είμαστε Έλληνες Μουσουλμάνοι, είμαστε Mουσουλμάνοι Τούρκοι”

”Χοντραίνουν” οι προκλήσεις από την Άγκυρα.

Τι έγινε αρχικά χθες

Όπως αναφέραμε πρώτοι, ζήτημα ανοιχτής παρέμβασης του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή υπέρ του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, Φερχάτ Οζγκιούρ, θέτει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο ΘΕΜΑ», που κυκλοφόρησε το Σάββατο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ανέφερε ότι τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη «διχάζουν» και «εξυπηρετούν» τα σχέδια του Ερντογάν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, επανήλθε ωστόσο, καλώντας, ουσιαστικά, τον Αλέξη Τσίπρα να απομακρύνει από τα ψηφοδέλτια τόσο τον κ. Οζγκιούρ όσο και τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος εξελέγη στην Ξάνθη στις πρώτες εκλογές και βρίσκεται επίσης στο «κάδρο» της επιρροής από το τουρκικό προξενείο.

Στη συνέχεια, μειονοτικά ΜΜΕ πήραν θέση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ!

Η σημερινή εξέλιξη

”Κατηγόρησε την Τουρκία για τη μοναδική περιοχή που δεν μπόρεσε να κερδίσει! Σκανδαλώδης δήλωση Μιτσοτάκη.

Με σκανδαλώδεις δηλώσεις ο Μητσοτάκης έγινε αλαζόνας, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία παρενέβη στις εκλογές στη Ροδόπη, τη μοναδική περιοχή της χώρας που δεν μπόρεσε να κερδίσει.

Ο ελληνικός λαός, που ψήφισε στις 21 Μαΐου, θα προσέλθει για δεύτερη φορά στις κάλπες στις 25 Ιουνίου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει επαρκή πλειοψηφία στο κοινοβούλιο για να σχηματίσει κυβέρνηση μόνος του στις πρώτες εκλογές του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, του οποίου ηγήθηκε, έστειλε μήνυμα εχθρότητας προς την Τουρκία.

Συκοφάντησε την Τουρκία για τη μοναδική περιοχή που δεν μπόρεσε να κερδίσει

Ο Μιτσοτάκης, που ήθελε να πάρει τις επιπλέον έδρες που προβλέπονταν για το πρώτο κόμμα και να γίνει κυβερνών κόμμα, έβαλε την κάρτα της Τουρκίας στο όνομα της προεκλογικής ψηφοφορίας.

Μιλώντας σε ελληνική εφημερίδα, ο Μητσοτάκης προσπάθησε να δυσφημήσει τις εκλογές στη Ροδόπη (Komulcine), όπου τέσσερις υποψήφιοι της τουρκικής μειονότητας κατάφεραν να εκλεγούν βουλευτές από πολιτικά κόμματα στις 21 Μαΐου.

Ο Μιτσοτάκης, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρο το Τουρκικό Προξενείο και τον Özgür Ferhat, ο οποίος εξελέγη με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι η Άγκυρα παρενέβη στις εκλογές υπέρ του Ferhat.”

Νέα στήριξη σε ΣΥΡΙΖΑ από τουρκόφωνα ΜΜΕ! 

Νέές ”πλάτες” υπέρ ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τα μειονοτικά ΜΜΕ που παίρνουν ”γραμμή” από την Άγκυρα στη Θράκη.

Άλλο ΜΜΕ σήμερα ανέφερε τα εξής:

”Με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για τα εκλογικά αποτελέσματα στην επαρχία Ροδόπης αντέδρασε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέφυγαν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι στόχευσης και διχασμού των Ελλήνων πολιτών γιατί δεν μπορούσαν να δεχτούν άλλο χρώμα στον εκλογικό χάρτη.

Υπογραμμίζοντας ότι «η μεταχείριση των Ελλήνων Μουσουλμάνων στην επαρχία της Ροδόπης ως πράκτορες μιας ξένης δύναμης και η αμφισβήτηση της δημοκρατικής τους βούλησης είναι επικίνδυνη πρακτική», αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Αυτή η στάση αντίκειται στην αρχή της ισότητας ενώπιον του νόμου και αποτελεί εθνικό κίνδυνο». συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

Η ανακοίνωση, η οποία καλεί τη ΝΔ να μην επιδίδεται σε πρακτικές που «θα βλάψουν τα εθνικά συμφέροντα για να κερδίσουν ψήφους», αναφέρει ότι «οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να ταπεινώνονται επειδή προτιμούν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ από τον υποψήφιο της ΝΔ».”

Τουρκόφωνο ΜΜΕ: ”Μητσοτάκη δεν είμαστε Έλληνες Μουσουλμάνοι, είμαστε Mουσουλμάνοι Τούρκοι”

Σε μία νέα πρόκληση προχώρησε μειονοτικό ΜΜΕ!

Πριν λίγες ώρες ανέβασε άρθρο με τίτλο: ”Κύριε Μητσοτάκη! Δεν Eίμαστε Έλληνες Μουσουλμάνοι! Είμαστε Mουσουλμάνοι Τούρκοι!”

Όπως φαίνεται η κατάσταση ξεφεύγει και έμμεσα ”δίνουν” ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ!

Ακολουθεί το άρθρο:

”Για παρέμβαση στις εκλογές κατηγόρησε το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μιτσοτάκης υποστήριξε σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή παρενέβη υπέρ του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη. Ωστόσο, ο Μητσοτάκης, που δεν μπόρεσε να συμβαδίσει με αυτό, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης ως «Έλληνες Μουσουλμάνους», αποδίδοντας μια πλασματική ταυτότητα.

Θυμίζουμε για άλλη μια φορά στον κ. Μητσοτάκη, που είναι ο ιδιοκτήτης αυτών των λέξεων! Δεν είμαστε Έλληνες Μουσουλμάνοι! Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι Έλληνες και μουσουλμάνοι, αλλά δεν είμαστε εμείς. Δεδομένου ότι γεννηθήκαμε ως Τούρκοι γιοι Τούρκων στη Δυτική Θράκη, δεν μπορούμε να είμαστε Έλληνες, και έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε Έλληνες. Είμαστε πολίτες της Ελλάδας. Είμαστε πολίτες αυτής της χώρας. Η θρησκεία μας είναι το Ισλάμ και η φυλή μας η Τουρκική.

Η θρησκεία των μελών μιας Μειονότητας που ζουν στη Δυτική Θράκη για αιώνες είναι το Ισλάμ και η φυλή τους είναι Τούρκοι, γιοι Τούρκων! Ούτε ένας νόμος, ούτε μια πένα και νοοτροπία δεν μπορούν ποτέ να αλλάξουν αυτό το γεγονός!

Με αυτή τη νοοτροπία, αυτή η χώρα δεν μπορεί ποτέ να είναι στην τάξη μιας δημοκρατικής χώρας που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ένα σύστημα που τροφοδοτεί τις διακρίσεις είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει. Άλλαξε Μητσοτάκη! Είναι μια ευκαιρία και μιλάς για συνεχή αλλαγή. Είτε αλλάξτε, είτε σταματήστε να συνδέετε τη Μειονότητα με την αναζήτηση ταυτότητας! Τούρκοι γεννηθήκαμε, Τούρκοι θα πεθάνουμε”!

ΠΗΓΗ: Directus.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube