Weather Icon

Αλβανία: Παραμένει στη φυλακή ο Μπελέρης, ελεύθερος με όρους ο Κοκαβέσης

Αλβανία: Παραμένει στη φυλακή ο Μπελέρης, ελεύθερος με όρους ο Κοκαβέσης

Η Αλβανία συνεχίζει τη σκευωρία εις βάρος του Μπελέρη

Παρατείνεται η προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη, όπως αποφάσισε το Εφετείο του ειδικού δικαστηρίου Τιράνων μετά την έφεση που είχαν καταθέσει ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας και ο στενός συνεργάτης του, Παντελής Κοκαβέσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αποφασίστηκε να διατηρηθεί σε ισχύ η απόφαση του Πρωτοδικείου του ειδικού δικαστηρίου για τον Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος.

Από την άλλη, το δικαστήριο επικαλέστηκε λόγους υγείας για τον Παντελή Κοκαβέση, ο οποίος αποφυλακίζεται με την υποχρέωση παρουσίασης στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως και ο Μπελέρης βρίσκεται στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων, όπου μεταφέρθηκε την περασμένη Δευτέρα όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω προβλημάτων στην καρδιά.

Νωρίτερα, σήμερα Πέμπτη, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών είχε θέσει στην υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας το ζήτημα της αποφυλάκισης του Φρ. Μπελέρη και του Π. Κοκαβέση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube