Weather Icon

Ο διοικητής του ειρηνευτικού αποσπάσματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν κατάφερε να επιτύχει θετικές αλλαγές στις διαπραγματεύσεις με το Μπακού για το Αρτσάχ

Ο διοικητής του ειρηνευτικού αποσπάσματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν κατάφερε να επιτύχει θετικές αλλαγές στις διαπραγματεύσεις με το Μπακού για το Αρτσάχ

Η διοίκηση του ρωσικού ειρηνευτικού αποσπάσματος στο Αρτσάχ, με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη Αλεξάντερ Λέντσοφ, επισκέφθηκε το Μπακού αυτή την εβδομάδα και με την αζέρικη πλευρά συζήτησε την κατάσταση στο Αρτσάχ. Με αποτελέσματα των συζητήσεων, δεν έχουν επιτευχθεί θετικές αλλαγές της κατάστασης και της συμφωνίας για την αποκατάσταση των όρων που προβλέπει η τριμερής δήλωση της 9ης Νοεμβρίου 2020.

Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός του Αρτσάχ Γκουργκέν Νερσισιάν.

“Αγαπητοί συμπατριώτες,

Όπως είναι ήδη γνωστό, η διοίκηση του ρωσικού ειρηνευτικού αποσπάσματος στο Αρτσάχ με επικεφαλής τον Α. Λέντσοφ επισκέφθηκε το Μπακού αυτή την εβδομάδα και συζήτησε την κατάσταση στο Αρτσάχ με την αζέρικη πλευρά.

Οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε θετική αλλαγή της κατάστασης και σε συμφωνία για την αποκατάσταση των όρων που προβλέπονται από την τριμερή δήλωση της 9ης Νοεμβρίου 2020.

Προγραμματίζεται μια νέα συνάντηση το συντομότερο δυνατό, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν επιπρόσθετα”, δήλωσε ο υφυπουργός του Αρτσάχ.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube