Weather Icon

Έτοιμο να υποδεχτεί τη Σύνοδο Κορυφής των G20 το Κασμίρ! Μεγάλες προσδοκίες για τον τουρισμό και τη βιοτεχνία της περιοχής

Έτοιμο να υποδεχτεί τη Σύνοδο Κορυφής των G20 το Κασμίρ! Μεγάλες προσδοκίες για τον τουρισμό και τη βιοτεχνία της περιοχής

Η Σύνοδος Κορυφής των G20 στο Κασμίρ πρόκειται να ενισχύσει τον τουρισμό και το εμπόριο, παρέχοντας μια πλατφόρμα για την περιοχή να επιδείξει τον πλούσιο πολιτισμό και την ομορφιά της στον κόσμο.είναι μια περήφανη στιγμή για το Κασμίρ και ένα σημαντικό ορόσημο για τον τουριστικό τομέα, ο οποίος αναμένεται να αγγίξει νέα ύψη με την εισροή τουριστών.α

H γραφική περιοχή του Κασμίρ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την περίφημη Σύνοδο Κορυφής των G20 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Μαΐου στο SKICC στις όχθες της διάσημης λίμνης Dal στο Σριναγκάρ, αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στους τομείς του τουρισμού και του εμπορίου της περιοχής.

Οι προετοιμασίες για την κορυφή είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την πόλη του Σριναγκάρ να είναι διακοσμημένη σαν νύφη για να καλωσορίσει τους διακεκριμένους καλεσμένους. Η ανακαίνιση και η επισκευή των δρόμων πραγματοποιούνται με γρήγορους ρυθμούς, μαζί με την εγκατάσταση καπό και άλλων κατασκευαστικών έργων.

Για πρώτη φορά, επίσης, γίνονται εργασίες για τη διακόσμηση των λεωφόρων που βρίσκονται από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σριναγκάρ στο SKICC. Το Υπουργείο Τουρισμού του Κασμίρ έχει επίσης κάνει πολλές βασικές ρυθμίσεις για να κάνει αυτή τη σύνοδο κορυφής αξέχαστη.

Η Σύνοδος Κορυφής των G20 αναμένεται να προωθήσει το Κασμίρ διεθνώς και να δώσει μια νέα διάσταση στον τουριστικό τομέα του Κασμίρ. Ο τουριστικός τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας του Τζαμού και του Κασμίρ, και ένας αριθμός ρεκόρ τουριστών αναμένεται να επισκεφθεί το Κασμίρ και φέτος. Η σύνοδος κορυφής θα ενισχύσει τον τουριστικό τομέα και θα τον βοηθήσει να αγγίξει νέα ύψη.

Η βιοτεχνία ελπίζει επίσης ότι αυτή η σύνοδος κορυφής σε διεθνές επίπεδο θα αποδειχθεί πολύ επωφελής. Ο Σεΐχης Ασίκ, ένας γνωστός επιχειρηματίας και εξαγωγέας χαλιών του Κασμίρ, είπε: “η διεξαγωγή μιας τέτοιας διεθνούς Συνόδου Κορυφής για πρώτη φορά στο Κασμίρ είναι ειδική για ολόκληρη τη χώρα. Αυτή είναι μια περήφανη στιγμή για το Κασμίρ. Θα έχει θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στον τομέα του τουρισμού αλλά και σε άλλους συναφείς τομείς. Τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις ανοίγουν δρόμους για καλύτερη δημοσιότητα καθώς και εμπόριο, αλλά θα ήταν σημαντικό να παρουσιάσουμε τα πράγματα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά”, πρόσθεσε.

Αυτή τη φορά, το Κασμίρ φιλοξενεί την 3η συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τον τουρισμό, παρέχοντας μια εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσει την ομορφιά του Τζαμού και του Κασμίρ σε διεθνές επίπεδο. Ο γραμματέας του Τμήματος Τουρισμού, Σιέντ Αμπίντ Ρασίντ Σαχ δήλωσε: “ο τουρισμός της Συνόδου Κορυφής των G20 θα αποδειχθεί ορόσημο για τον τουριστικό τομέα, ειδικά για τους διεθνείς. Φέτος, έχουν επιλεγεί 300 θέσεις για την προώθηση του κινηματογραφικού τουρισμού στην επικράτεια.

Η Σύνοδος Κορυφής των G20 περιλαμβάνει την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αργεντινή, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ινδονησία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Μεξικό, τη Ρωσία, τη Σαουδική Αραβία, τη Νότια Αφρική, τη Νότια Κορέα, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η ομάδα συνεδριάζει σε ετήσια βάση και αυτή τη φορά προεδρεύεται από την Ινδία. Η Σύνοδος Κορυφής των G20 στο Κασμίρ πρόκειται να ενισχύσει τον τουρισμό και το εμπόριο, παρέχοντας μια πλατφόρμα για την περιοχή να επιδείξει τον πλούσιο πολιτισμό και την ομορφιά της στον κόσμο.είναι μια περήφανη στιγμή για το Κασμίρ και ένα σημαντικό ορόσημο για τον τουριστικό τομέα, ο οποίος αναμένεται να αγγίξει νέα ύψη με την εισροή τουριστών.

Η βιοτεχνία και άλλοι συναφείς τομείς θα επωφεληθούν επίσης από τη σύνοδο κορυφής, ανοίγοντας δρόμους για καλύτερη δημοσιότητα και εμπόριο.Η Σύνοδος Κορυφής των G20 δεν είναι απλώς ένα γεγονός, αλλά μια ιστορική ευκαιρία για το Κασμίρ να λάμψει στην παγκόσμια σκηνή, αναφέρει ο ινδικό πρακτορείο ειδήσεων (ANI).

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube