Weather Icon
Ενεργειακά 19 Απριλίου 2023

Τηλεθέρμανση σε 8 χωριά της Εορδαίας- Ανακοινώνεται η χρηματοδότηση των 35εκ. ευρώ

Τηλεθέρμανση σε 8 χωριά της Εορδαίας- Ανακοινώνεται η χρηματοδότηση των 35εκ. ευρώ

Πολύ κοντά στην επίσημη έγκριση της χρηματοδότησης του μεγάλου έργου διασύνδεσης της Τηλεθέρμανσης με 8 τοπικές κοινότητες, βρίσκεται πλέον ο Δήμος Εορδαίας, φέρνοντας έτσι σε αίσιο τέλος μια μεγάλη επενδυτική πρόταση που είχε καταθέσει στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στη «Μετάβαση Α.Ε.».

Τη θετική είδηση είχε προαναγγείλει στις 13 Φεβρουαρίου από την Κοζάνη η προϊσταμένη της μονάδας προγραμματισμού της διαχειριστικής αρχής του ΔΑΜ, Μαρία Πραγιάτη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κυβερνητικού κλιμακίου με φορείς της αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην περιοχή.

Όπως όλα δείχνουν η χρηματοδότηση θα γίνει από το ΥΜΕΠΕΡΑ, με το έργο να φτάνει τα 35εκ. ευρώ και να αφορά τις τοπικές κοινότητες Καρυοχωρίου, Αγίου Χριστοφόρου, Άρδασσας, Ανατολικού, Ασβεστόπετρας, Προαστίου, Πενταβρύσου και Περδίκκα.

Η ανακοίνωση αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube