Weather Icon

Κυριάκος Χήνας: Κωνσταντίνος Σπανούδης! Ένας δημοσιογράφος της Πόλης

Κυριάκος Χήνας: Κωνσταντίνος Σπανούδης! Ένας δημοσιογράφος της Πόλης

Την ιστορία του ιδρυτή της ΑΕΚ, Κωνσταντίνου Σπανούδη, ανέλυσε ο Κυριάκος Χήνας σε διαδικτυακή εκδήλωση στο Σισμανόγλειο ίδρυμα με τίτλο “Τόποι και Πρόσωπα της Πόλης” στις 28 Μαρτίου 2023

Κυριάκος Χήνας
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο Κύκκου το 1969 και από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1974. Επί 36 χρόνια υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση σε δευτεροβάθμιο επίπεδο και για μικρό διάστημα στο Ευρωπαϊκό Σχολείο της Καρλσρούης στη Γερμανία. Δραστηριοποιείται σε προσφυγικούς συλλόγους και ιδιαίτερα στην Πολιτιστική Λέσχη “Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ” διοργανώνοντας σχετικές εκδηλώσεις και δράσεις. Παράλληλα αρθρογραφεί σε έντυπα και ιστοσελίδες. Εξέδωσε πρόσφατα μελέτη για τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Σπανούδη (1871-1941), εμβληματικού παράγοντα του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης. Συμμετέχει στο Δ.Σ. του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, το οποία στεγάζεται στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube