Weather Icon

Asian Lite International: Συνάντηση της Ομάδας Εργασίας Τουρισμού των G20 για την καταπολέμηση της προπαγάνδας του Πακιστάν

Asian Lite International: Συνάντηση της Ομάδας Εργασίας Τουρισμού των G20 για την καταπολέμηση της προπαγάνδας του Πακιστάν

Η προπαγάνδα του Πακιστάν θα τεθεί ως ζήτημα στη συνάντηση της Ομάδας Εργασίας Τουρισμού των G20 στο Σριναγκάρ, στην οποία επισημάνθηκε, ότι η κανονικότητα έχει αποκατασταθεί στην περιοχή του Κασμίρ.

Η Ινδία που προεδρεύει των G20 προσπάθησε να αντικρούσει τους ψευδείς ισχυρισμούς του Πακιστάν για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην κοιλάδα του Κασμίρ. Μάλιστα το Πακιστάν είχε προτρέψει τους συμμάχους του G20, όπως η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και η Κίνα, να αποτρέψουν τη διεξαγωγή της συνάντησης στο Σριναγκάρ.

Ωστόσο, η απόφαση της Ινδίας να πραγματοποιήσει τη συνάντηση στο Σριναγκάρ αποτελεί δήλωση προθέσεων, επιβεβαίωση της κυριαρχίας της στην περιοχή και τη δέσμευσή της να φέρει ειρήνη και ευημερία στον λαό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Asian Lite International.

Η επερχόμενη συνάντηση της Ομάδας Εργασίας Τουρισμού G20 στο Σριναγκάρ είναι ένα σημαντικό γεγονός, όχι μόνο για την Ινδία αλλά και για την περιοχή του Τζαμού και του Κασμίρ, προκειμένου να αναδείξει τις δυνατότητες της περιοχής ως τουριστικού προορισμού, υπογραμμίζει η εφημερίδα.

Η συνάντηση αναμένεται να τονώσει τον τουρισμό, να δημιουργήσει οικονομικά οφέλη, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας για τους ντόπιους και να καταστήσει την περιοχή σταθερό προορισμό για επενδύσεις.

Η συνάντηση είναι μια ευκαιρία για την Ινδία να επιδείξει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, την εκπληκτική φυσική ομορφιά της και τη ζεστή φιλοξενία της.

Θα είναι η πρώτη μεγάλη διεθνής συγκέντρωση που θα λάβει χώρα στην περιοχή από τον Αύγουστο του 2019, όταν το κράτος διαιρέθηκε σε δύο Εδάφη της Ινδίας και το διακριτό νομικό του καθεστώς καταργήθηκε.

Είναι καιρός να διαβεβαιώσουμε τη διεθνή κοινότητα ότι το Τζαμού και Κασμίρ άνοιξε μια νέα σελίδα και μια νέα εποχή ειρήνης και ηρεμίας έχει ανατείλει στην περιοχή χάρη στα προληπτικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για να ξεριζώσει τον τρόμο και να φέρει ευημερία στον λαό της πολιτείας , αναφέρει μεταξύ άλλων η Asian Lite International.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube