Weather Icon

Η φωνή της Αρμενίας: Πού είναι οι Ρώσοι;

Η φωνή της Αρμενίας: Πού είναι οι Ρώσοι;

Η φωνή της Αρμενίας – Podcast το οποίο παρουσιάζει η Λιάνα Μανουκιάν
Με την υποστήριξη του el.armradio.am
Ενημέρωση στις 1 Μαρτίου 2023

Ξέσπασμα του προέδρου της Αρμενικής Εθνοσυνέλευσης κατά των Ρώσων! Πού είστε;

Η Είδηση

Ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Αλέν Σιμονιάν αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ότι χαιρετίζουν τις προσπάθειες τρίτων χωρών για την εξομάλυνση των σχέσεων Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν. “Πάντα λένε ότι αν οι άλλοι μπορούν με κάποιο τρόπο να επιλύσουν το ζήτημα, αυτοί θα είναι μόνο “υπέρ” αυτού. Αλλά το θέμα είναι ότι οι ίδιοι οι Ρώσοι πρέπει να επιλύσουν αυτό το ζήτημα.

Θα έπρεπε να το είχαν λύσει αυτό το ζήτημα. Ας διευκρινίσουμε, οι Ρώσοι είναι οι εγγυητές της εδαφικής μας ακεραιότητας και της ασφάλειας. Εδώ είναι η ρωσική στρατιωτική μονάδα, η 102η στρατιωτική βάση και τα πάντα, οι συμβάσεις μας στόχευαν σε αυτή την κατάσταση. Πού είστε; γιατί δεν συμμετέχετε περισσότερο; Αν δεν μπορείτε, πρέπει να το πείτε δυνατά και ίσως να καθίσουμε μαζί και να βρούμε λύσεις. Αλλά βλέπουμε τι συμβαίνει”, είπε ο Αλέν Σιμονιάν.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube