Weather Icon

Γιώργος Κοντογιώργης: Η κομματοκρατία δεν είναι δημοκρατία!

Γιώργος Κοντογιώργης: Η κομματοκρατία δεν είναι δημοκρατία!

Γιώργος Κοντογιώργης: Η κομματοκρατία δεν είναι δημοκρατία! 

Για τα όρια ενός συστήματος “εκλεγμένης μοναρχίας ” που ούτε καν επίφαση δημοκρατίας δεν περιέχει, στο οποίο η επιτομή της κομματοκρατίας νέμεται το κράτος, μίλησε στο Ράδιο 984 και τον Γιώργο Σαχίνη ο ομότιμος καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης, Γιώργος Κοντογιώργης, με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών.

Σε αυτό το σύστημα ο πολίτης ως κοινωνικό σύνολο, που αποτελεί ο λαός μας, πρέπει να σταθεί απέναντι να το ελέγξει και να το καταργήσει κι όχι να φορτώνεται τις ευθύνες του , που ανήκουν αποκλειστικά στο σύστημα αυτό .

Ο πραγματικός έλεγχος για το δυστύχημα των Τεμπών θα έπρεπε να ξεκινήσει από όσο πιο ψηλά βρίσκονται οι αρμοί της εκτελεστικής εξουσίας της “εκλεγμένης μοναρχίας” , που είναι διαχρονικά υπεύθυνοι σε όλο τον μεταπολιτευτικό κύκλο για την διάλυση και των σιδηροδρόμων, εξυπηρετώντας ένα πελατειακό κράτος και όσους διαμοιράζονται τον κρατικό λουφέ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube