REAL TIME |

Weather Icon

Φθορές από τους ισχυρούς ανέμους στο ιστορικό αντιτορπιλικό “Βέλος” στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Φθορές από τους ισχυρούς ανέμους στο ιστορικό αντιτορπιλικό “Βέλος” στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Οι ισχυροί άνεμοι που επικράτησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν φθορές στο ιστορικό αντιτορπιλικό “Βέλος” που βρίσκεται αγκυροβολημένο στη Νέα Παραλία και λειτουργεί ως μουσείο του αντιδικτατορικού αγώνα.

Ο ποιητής και πεζογράφος Μανώλης Ξεξάκης έκανε γνωστό το γεγονός με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “έσπασαν οι κάβοι των μπαλονιών, ο καπετάνιος έβγαλε τους ναύτες στην παραλία, ο ίδιος έμεινε απάνω, και το βαπόρι κοπανιόταν στο ντόκο ανηλεώς. Έσπασε το ξύλινο κράσπεδο, έσπευσε ναυαγοσωστικό που το έδεσε καλύτερα σε ποντισμένη σημαδούρα, συν που το κρατούσε κάποιες ώρες για να μην το πλαγιάσει το γεμάτο 7άρι με ριπές 77 Km/h ”.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube