REAL TIME |

Weather Icon
Video , Κοινωνία , Πυροσβεστική 1 Μαρτίου 2023

Εθνική τραγωδία! Εικόνες αποκάλυψης στα Τέμπη από τη σύγκρουση τραίνων – 36 νεκροί 66 τραυματίες

Εθνική τραγωδία! Εικόνες αποκάλυψης στα Τέμπη από τη σύγκρουση τραίνων – 36 νεκροί 66 τραυματίες

Δεν μπορεί να περιγράψει κανείς την τραγωδία με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη χθες το βράδυ της Τρίτης μετά τις 11 μ.μ.

Όλη νύχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στα συντρίμμια και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ πηγαινοέρχοται στα νοσοκομεία της Λάρισας, καθώς οι νεκροί έχουν φτάσει τους 32 και 85 είναι οι τραυματίες.

Στο σημείο η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη σήμερα το πρωί της Τετάρτης, ενώ μαζί με τους πυροσβέστες εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ συνδράμει για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων κάτω από τις σιδερένιες άμορφες μάζες.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες το μέγεθος της καταστροφής υπό το φως της ημέρας:

Νεώτερη ενημέρωση

Στους 36 έφτασαν οι νεκροί από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, όπως ενημέρωσε λίγο πριν από τις 6.30 το πρωί ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Από τους 66 τραυματίες οι 6 βρίσκονται στις ΜΕΘ. Οι επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη που ήταν και ο προορισμός της αμαξοστοιχίας που είχε ξεκινήσει περίπου στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube