Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Η λέξη που πρέπει να μας φοβίζει με Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Η λέξη που πρέπει να μας φοβίζει με Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Η λέξη που πρέπει να μας φοβίζει με Τουρκία! Η επίσκεψη Μπλίνκεν, η Ντόρα και ο Ερντογάν

Την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν, στην Ελλάδα, μετά την παρουσία του στη σεισμόπληκτη Τουρκία, σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ποιά λέξη πρέπει να μας φοβίζει;
Ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα;


Τα σημαντικότερα σημεία της παρέμβασης του Σάββα Καλεντερίδη στην τηλεόραση της “Ναυτεμπορικής και τον Μιχάλη Ψύλλο στις 21 Φεβρουαρίου 2023:

Τρεις είναι οι πυλώνες συνεργασίας με ΗΠΑ: Σούδα – Λάρισα – Αλεξανδρούπολη. Ας εξασφαλίσουμε η Ελλάδα να διεκδικήσει ανταλλάγματα.

Το σημαντικότερο ζήτημα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι οι δηλώσεις Μπλίνκεν απευθυνόμενος στον Τσαβούσογλου, στον οποίο έδωσε κίνητρα ώστε η Τουρκία να δεχτεί μία συμφωνία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μήνυμα Μπλίνκεν από Τουρκία για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών στις θαλάσσιες ζώνες! Τοποθετεί την Άγκυρα στην καρδιά των ενεργειακών οδεύσεων της Μεσογείου

Να περιμένουμε πρωτοβουλία των ΗΠΑ να φέρουν κοντά Ελλάδα και Τουρκία, για να βρεθεί μία λύση στις διεκδικήσεις της Τουρκίας απέναντι στη χώρα μας.

Η άποψη της πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρας Μπακογιάννη περί συνεκμετάλλευσης, η οποία συμφωνεί με τη θέση Ερντογάν, δεν πρέπει να μας φοβίζει κατά τον Σάββα Καλεντερίδη. Υπάρχει όμως άλλη λέξη που πρέπει να μας βάζει σε υποψίες, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν μη οριοθετημένες ζώνες και αιωρείται το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας και το τουρκολιβυκό μνημόνιο.

Σάββας Καλεντερίδης: Η Τουρκία μας πετά το μπαλάκι! Ανάπτυξη στρατηγικής από Ελλάδα εδώ και ΤΩΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube