Weather Icon
Ιστορία , Πολιτισμός 8 Ιανουαρίου 2023

Το Λιμεναρχείο Ραφήνας ανάβει το κερί της Μικρασιατικής Μνήμης στα σχολεία

Το Λιμεναρχείο Ραφήνας ανάβει το κερί της Μικρασιατικής Μνήμης στα σχολεία

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ραφήνας,το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας σε συνεργασία με το Σύλλογο Τριγλιανών Ραφήνας και το Σύνδεσμο Μικρασιατων Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου Ρίζες, πραγματοποίησαν την Έκθεση Κειμηλίων “Μνήμες Μικρασίας”.Από την εξαιρετική-έκθεση εκδήλωση με τίτλο “Μνήμες Μικρασίας”, που οργάνωσε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας, το Λιμεναρχείο Ραφήνας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινοπουλιτών Χαλανδρίου “οι Ρίζες”.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες από τον Υποστράτηγο ε.α Νίκο Αλικάκο και τον Νίκο Καραμπουρνιώτη του Λιμενικού Ραφήνας και του συλλόγου “Ρίζες”.

Πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιώργος Κικής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τριγλιανών Ραφήνας,στον Λιμενάρχη κ.Κατσούλη, και στον κ.Καραμπουρνιώτη!!

Οι προσκεκλημένοι είδαν στην έκθεση σπάνια κειμήλια από την Μικρασιατική εκστρατεία,την καθημερινότητα των Μικρασιατών στην Μικρά Ασία όσο και στην Ελλάδα όπου ήρθαν βιαίως ως πρόσφυγες.Η έκθεση συνεχίζεται για τα σχολεία.Την επόμενη Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί,ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου Ρίζες, διοργανώνει την έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube