Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , Παιδεία 13 Ιανουαρίου 2023

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν… Πού ήταν η Πανεπιστημιακή Αστυνομία;

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν… Πού ήταν η Πανεπιστημιακή Αστυνομία;

Αναστολή λειτουργίας σε Σχολή / Απείλησαν και εμπόδισαν Καθηγητή να κάνει μάθημα

Ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και ελάχιστοι σπουδαστές της Σχολής, δεν επέτρεψαν στον Καθηγητή να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο μάθημα, και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την Αίθουσα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής.

Ο λόγος είναι ότι, επειδή στη μοναδική από τις εννέα Σχολές του Ιδρύματος έγιναν εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών.

Η ανακοίνωση της σχολής αναφέρει και τα ονόματα των φοιτητών. «Η Γενική Συνέλευση της Σχολής ΕΜΦΕ, κατά την έκτακτη συνεδρίασή της στις 11 Ιανουαρίου 2023, καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα της 10ης Ιανουαρίου 2023, κατά τα οποία ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και ελάχιστοι σπουδαστές της Σχολής ΕΜΦΕ, με επικεφαλής το σπουδαστή […], δεν επέτρεψαν στον Καθηγητή Σταύρο Κουρκουλή και Κοσμήτορα της Σχολής ΕΜΦΕ, να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο για το δίωρο 12:45-14:30 μάθημα Μηχανικής ΙΙΙ, και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την Αίθουσα Διδασκαλίας.

Επίσης καταδικάζει απερίφραστα τη βάναυση και απειλητική συμπεριφορά που επέδειξαν άτομα της ομάδας αυτής, κατά την αποχώρηση του κ. Κουρκουλή από την αίθουσα διδασκαλίας, πρωτοστατούντος του σπουδαστή της ΣΕΜΦΕ […], ο οποίος απείλησε τον κ. Κουρκουλή και τον εξύβρισε σκαιότατα με χυδαίες εκφράσεις. Οι συγκεκριμένες καθ’ υποτροπήν συμπεριφορές είναι απολύτως απαράδεκτες, συνιστούν σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Για τη συνέχεια FoititikaNea

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube