Weather Icon
Λάζαρος Μαύρος 25 Νοεμβρίου 2022

Υπερήφανος Απόγονος Γενοκτόνων…

Υπερήφανος Απόγονος Γενοκτόνων…

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ και υπερήφανος συνεχιστής των Οθωμανών, Νεοτούρκων και Κεμαλιστών ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ

Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 για τους από το Σάββατο 19 Νοε. αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Τουρκίας εναντίον των Κουρδικών πληθυσμών στη Συρία και το Νότιο Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ).

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ και υπερήφανος συνεχιστής των Οθωμανών, Νεοτούρκων και Κεμαλιστών ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ οι οποίοι διέπραξαν τις φοβερές Γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας και των Ασσυρίων, από το 1896 έως και το 1923, ποζάρει φωνηέστως και εμπράκτως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εναντίον των Κούρδων. Στις συνεχιζόμενες επί δεκαετίες τουρκικές επιχειρήσεις εκρίζωσης και εξολόθρευσής τους.

Με το πρόσχημα της δήθεν “τρομοκρατίας” και με την γνώριμη από πολλών δεκαετιών προβοκάτσια του “βαθέως” τουρκικού κράτους, της αιματηρής βομβιστικής έκρηξης, Κυριακή 13.11.2022, στην κεντρική οδό του Πέρα της Κωνσταντινούπολης, οι νέες επιχειρήσεις του τουρκικού Κράτους-Τρομοκράτη-Σφαγέα-Γενοκτόνου στην εξαθλιωμένη Συρία.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ “λογική” και… παράδοση ο Ερντογάν έδωσε το όνομα του Γενοκτόνου των Αρμενίων Σουλτάνου Αβδούλ Χαμίτ στο νεώτερο σκάφος τουρκικής επέκτασης στον υποθαλάσσιο πλούτο των γειτονικών του χωρών.

Με την πρόστυχη – 1000% πρόστυχη – “κατανόηση” των Αμερικανών και των Ρώσων Ιμπεριαλιστών, υποτιθέμενων “συμμάχων” των… Κούρδων στον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών – αποκεφαλιστών του λεγόμενου “Ισλαμικού Κράτους” (ISIS).

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ τρομάζει λόγω της εμφάνισης
σε πολλές χώρες πολιτικών σχηματισμών
νεο-ναζιστών, νεο-φασιστών, νοσταλγών του Χίτλερ.

Η ίδια ανθρωπότητα κλείνει τα μάτια,
φιμώνει το στόμα της,
παραθολώνει τα μυαλά της,
απέναντι στους Εμπράκτως αποδεικνύοντες ότι
πασκίζουν να αποδειχθούν άξιοι απόγονοι
και συνεχιστές των καθ’ ομολογίαν του ιδίου,
ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ,
με επικεφαλής τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube