REAL TIME |

Weather Icon
Video , Ιωάννης Μάζης , Τουρκία 1 Νοεμβρίου 2022

Κεραυνοί Μάζη! Καλλιεργούν κλίμα ηττοπάθειας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κεραυνοί Μάζη! Καλλιεργούν κλίμα ηττοπάθειας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής Ιωάννης Μάζης εξαπολύει «κεραυνούς» εναντίον της «λέσχης της στερλίνας» όπως αποκαλεί όσους έχουν προσχωρήσει σε απόψεις που ενδέχεται να προκαλούν κλίμα ηττοπάθειας στην ελληνική κοινή γνώμη για τα ελληνοτουρκικά.

Ο κ.Μάζης αρνείται να πιστέψει ότι μπορεί να αποτελεί θέμα συζήτησης ότι «το Καστελλόριζο είναι πολύ μικρό σε σχέση με την τουρκική ακτογραμμή» ή ότι πρέπει να δεχτεί η Ελλάδα συζήτηση με βάση την τουρκική ατζέντα.

Επισημαίνει με επιχειρήματα κι όχι απλά σχολιάζοντας , ένα προς ένα τα λάθη που έχει διαπράξει η Ελλάδα και τις ευκαιρίες που ανεξήγητα έχει αφήσει να περάσουν ανεκμετάλλευτες στην αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας. Είναι αδιανόητο πόσα πολλά και παιδαριώδη είναι.

Ο κ.Μάζης μιλά και για την στάση που αποφάσισε να τηρήσει η ελληνική κυβέρνηση στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. Μία επιλογή που όπως φαίνεται μπορεί να την πληρώσουε ακριβά, αν δεν έχουμε αρχίσει ήδη να την πληρώνουμε.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube